25 mei: Spokane

//25 mei: Spokane

We zijn weer een staat opgeschoven en zitten nu in Washington, met negen uur tijdsverschil met NL. Ver gereden hebben we niet, in het totaal zo’n 60 km, maar onderweg hebben we aardig wat boodschappen kunnen doen.

We keren onze hand er niet meer voor op om met de combinatie een parkeerterrein op te draaien. Weten waar we op moeten letten (laaghangende takken, krappe bochten, doodlopende stukken) en we weten ook dat we niet voor de deur moeten parkeren, maar aan de rand zover mogelijk van de ingang. Daar staat meestal niemand.

Dus we zijn eerst even langs de supermarkt gegaan en daarna langs de Doehetzelf om het één en ander voor de camper te kopen: ogen die op het dak bevestigd gaan worden, zodat we de supplank op het dak kunnen leggen, een opstaand randje voor alle planken binnen die geen deurtjes hebben, zodat we niet elke keer alles daar uit hoeven te halen als we gaan rijden, een nieuwe brandblusser, want die we hadden was eigenlijk veel te klein, een nieuwe CO melder, want de vorige was midden in de nacht ontiegelijk gaan piepen (vals alarm) en toen Thom ‘m openmaakte voor de batterij was hij onherstelbaar kapot gegaan 🙂 en tot slot kit om de rand in de keuken opnieuw te kitten.

Toen zagen we aan de overkant van de straat een autowasstation met een verhoogde ingang voor rv’s, dus hop naar de overkant en heeeel voorzichtig zover mogelijk erin gereden. We zagen al dat we te hoog waren, het scheelde maar 12 cm, maar helaas deed de aircobox op het dak ons de das om, anders hadden we gepast! Nu is de auto weer helemaal schoon en de camper half haha! Gelukkig kon Thom de achterkant ook nog even doen, toen we om het station heenreden, die was namelijk echt smerig. De rest moet met de hand.

Daarna zagen we langs de snelweg een Campingworld en aangezien we nog speciale dakkit nodig hadden, zijn we daar ook nog even langsgewipt.

Nu staan we op een heerlijke plek, in het bos, aan een rivier, met mountainbike trails in onze achtertuin. Alle Memorial day weekendgangers zijn weer weg en er heerst hier rust en vrede. Hier blijven we wel even een paar dagen staan. Het is grappig om te merken dat we heel lang op veel plekken 2 weken bleven en dat we nu iets meer vaart hebben gekregen. Het helpt ook dat het niet meer zo’n klus is om alles in te pakken en aan te haken, het is echt een routine geworden.

Vandaag was een prima dag om te rijden en wat boodschappen te doen, want het was bewolkt en koel, maar de komende dagen worden we weer getrakteerd op zon en temperaturen die richting de 30 gaan!

IMG_4553

Bij de doehetzelf op de parkeerplaats

IMG_4555

We lagen zelf helemaal dubbel van het lachen bij het zien van deze foto! Veel absurder dan in werkelijkheid haha! Ik check op het dak of het gaat of niet!

IMG_4556

De airco gooit roet in het eten.

IMG_4557

Onze nieuwe plek

IMG_4560

IMG_4558

De achtertuin!

 

By | 2015-05-26T04:31:53+00:00 May 26th, 2015|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Anonymous May 26, 2015 at 7:18 am

    Wauw wat een fantastische plek!!!! Leuk om jullie zo bezig te “zien”. Want dat doe ik als ik jullie stukjes lees. 😀

  2. Felix May 26, 2015 at 11:42 am

    Prachtig, zo in het bos. Heel erg mooi. Een fijne afwisseling na het rode zand en droge vlaktes. Canada wordt volgens mij ook adembenemend.

Comments are closed.