Goh, het is echt even wennen om weer in een grote stad te zijn. Ik had toch geschreven dat we door een wasstraat waren gegaan en dat er toen allemaal druipers aan één kant van de camper zichtbaar waren? Ik had zelf geprobeerd ze er af te krijgen, maar dat lukte niet. Dus ook al hadden we er totaal geen zin in, toch gisteren terug gegaan met de hele set-up naar de truck wash. We hadden er een hard hoofd in dat zij het zouden kunnen verhelpen, maar we moesten het toch een kans geven.

Daar gingen we weer dwars door Denver, gelukkig viel het verkeer nu wel mee, je raakt er snel weer aan gewend. Eerst nog een tussenstop bij een Corona test centrum, zodat Thom een test kon doen voor zijn vlucht. Een anti-gen was voldoende, maar nog steeds duur a 125 dollar voor 3 seconden een stokje in je neus.

Bij de wasstraat waren ze vriendelijk en hebben ze er echt wel even wat tijd in gestoken, maar helaas, wat ze ook probeerden, de strepen bleven. Waarschijnlijk hebben ze er iets van chemicaliën op gespoten, vergeten af te spuiten en nu heeft het, denken we, de wax laag aangetast. Hopelijk dat opnieuw waxen het zal verhelpen, maar dat is niet iets wat we op korte termijn kunnen laten doen. Dat zal dan moeten gebeuren als de camper weer in de opslag staat. Het is een dure aangelegenheid, maar ja, we kunnen het niet verhalen op hen, want we kunnen niet bewijzen dat het niet al zo was voordat we ‘m lieten wassen.

Daarna teruggereden naar de camping, camper weer op z’n plaats en door naar de Walmart voor een printertje en wat extra koelvloeistof. Thom moet voor zijn trip nog van alles printen en ons oude printertje is helaas kapot. Toen even bij Chipotle wat gegeten en bij de supermarkt boodschappen gedaan. Nou, dat was wel weer even genoeg gerij!

Vandaag lekker op de camping gebleven en de ToDo afgewerkt die hier in de camping kan gebeuren, zoals checken of het luchtbed nog steeds goed is, koffer inpakken, paar wassen draaien (er is hier een wasserette, heel handig) en wat computerdingen doen. Echt een ordinaire dag, niks bijzonders aan. Zaterdagavond komen Ilse en Ricarda aan, dan gaat de reis weer echt verder. Morgen en zaterdag nog wat klusjes doen en wat werkdingen, zodat ik mezelf de komende twee weken weer wat vrij speel en niet al te veel hoef te doen!