Wij zijn Thomas, programmeur/internet ondernemer (www.tomsplanner.com) en Bianca, beeldend kunstenaar (www.biancaberends.nl). We reizen rond in de VS met onze camper, wonen op Curaçao en zijn graag in Nederland.

In de afgelopen jaren hebben we allebei hard gewerkt, ons ontwikkeld in onze vakgebieden en ons steeds meer losgeweekt van werk- en opdrachtgever. Toen in de laatste jaren het steeds duidelijker werd dat volledige onafhankelijkheid van derden misschien wel meer binnen handbereik lag dan we dachten, zijn we er bewust naar toe gaan werken.

In 2011 zijn we naar Curaçao verhuisd. We wilden al jaren in een warmer klimaat wonen en kwamen uit bij Curaçao. De keuze was snel gemaakt, goede voorwaarden om een bedrijf te vestigen, de sfeer op het eiland sprak ons aan en het voelde door de band met Nederland niet aan als ‘ver van huis’.

Twee jaar geleden ontstond het idee om door Amerika te gaan trekken. Eén van de beste beslissingen ooit! We merken dat het wereldburgerschap steeds meer op ons van toepassing is en dat we geen behoefte hebben aan één thuisbasis. Dat wil niet zeggen dat we een zwervend bestaan ambiëren, maar hoe ons leven verder vorm zal krijgen, de toekomst zal het leren!