We rijden vandaag naar Phoenix, onze laatste bestemming, maar Thom vindt het leuk om nog even een kijkje te gaan nemen bij het Pima Space Museum. Het is hier maar een half uurtje vandaan en Phoenix is een dikke twee uur rijden, dus alle tijd.

Het is maandag dus we verwachten eigenlijk geen kip in het museum, maar het blijkt best wel druk. Allemaal vliegtuigliefhebbers? We horen allerlei verschillende talen, dus niet alleen Amerikanen die hier op af komen. Ik denk dat er wel iets van 150 tot 200 vliegtuigen en helicopters te zien zijn. Binnen in een grote loods is een expositie over Vietnam, die oorlog moet aanleiding zijn geweest voor veel ontwikkelingen op het gebied van oorlogsmaterieel. Tientallen vliegtuigen en helicopters, van heel klein tot super groot tot fluisterstil, het staat hier allemaal.

Eigenlijk houd ik er niet van om met anderen door een museum te lopen. Ik wil altijd graag mijn eigen tempo lopen, maar ondanks dat Thom wat meer bordjes leest dan ik, gaan we redelijk gelijk op haha!

Op de parkeerplaats smeer ik nog even een boterham en dan op naar Phoenix, ons laatste ritje!