We vliegen vandaag weer terug naar Curaçao, onze reis is weer voorbij! In het totaal zijn we vier maanden onderweg geweest en wat hebben we weer veel beleefd! Twee hoogtepunten waren zeker de fiets/kampeertrip met vrienden over de White Rim Road, zo bijzonder dat we dit konden doen en daarna natuurlijk het ophalen van de nieuwe camper. We vinden het erg leuk dat we de 5th wheel hebben kunnen verkopen aan Chris en Roos en dat deze een beetje in beeld blijft op deze manier.

We hebben allebei erg veel zin om naar huis te gaan. Hoe heerlijk het ook is om onderweg te zijn en nieuwe plekken te ontdekken, we hebben ook gemerkt dat we dit keer vier maanden best wel lang vonden en dat de wintermaanden ook in het zuiden van de VS behoorlijk koud kunnen zijn en  dat je daardoor veel meer binnen bent. Het was ook een interessant experiment om naar Baja California te gaan, omdat we het plan hebben om langer buiten de VS te reizen. We gaan daar eens even over sudderen, wat we wel en niet zouden willen.

Wat ik ook wel heel bijzonder vind, is dat Thom en ik weer helemaal in sync zijn samen. Doordat we voor de vakantie allebei zo hard hadden gewerkt, was het lijntje een beetje los geworden. Ook al zijn we al meer dan 35 jaar heel gelukkig met elkaar, happy blijven met elkaar gaat niet altijd vanzelf :-).

We zullen samen vanaf half augustus weer in de VS zijn, maar ik heb het geluk dat ik in mei ook nog twee weken met vriendinnen uit Curaçao zal gaan, daar verheug ik me heel erg op!

Het is geweldig dat we dit allemaal kunnen doen en zo gaaf dat mijn vader al mijn blogposts weer in Word aan het zetten is, zodat we er weer een boek van kunnen maken. De eerste 7 of 8 boeken zijn door hem ingebonden, maar hij is gestopt met boekbinden, dus nu laat ik het inbinden via een online service. Natuurlijk niet zo mooi als de boeken die met de hand zijn ingebonden, maar wel erg leuk dat je een boek kan laten maken van een PDF. Ik blijf het leuk vinden om te schrijven als we onderweg zijn, dus deze lange rij zal de komende jaren zeker verder worden uitgebreid!