We hebben een paar heerlijke dagen aan het strand gehad. Eerst nog met flink wat wind, maar daarna de perfecte zeilcondities. We hebben ontzettend aardige buren aan beide kanten, allebei stellen uit Britisch Colombia in Canada. Gepensioneerd en zoeken in de winter de zon op. De afstanden die zij rijden zijn erg indrukwekkend! Wij piepen dan wel heel snel dat iets best wel ver weg is haha. De heren hebben Thom elke keer geholpen om de boot het water in te tillen en hielden ook een oogje in het zeil als hij of wij op het water waren.

Als Thom het bootje opbouwt krijgt, zijn er altijd mannen (tot nu toe geen vrouwen) die een praatje komen maken en willen weten welk merk het is, hoeveel het heeft gekost enz. Ze kunnen het vaak niet geloven dat die hele boot in onze truckcamper past. Wij zelf ook nog steeds niet! Ik heb het al eens eerder geschreven, maar we hebben hier ook weer veel bekijks met onze setup. Mensen blijven gewoon staan, wijzen en kletsen met elkaar. Erg grappig. We moeten er een beetje aan wennen, het is net alsof we met een celebrity op stap zijn. Wat het meest opvalt zijn de drie slides en de opbergvakken die we hebben laten maken op de truck. Amerikanen hebben wel een enorme gun factor en vinden het alleen maar geweldig!

Vandaag was de laatste dag hier, morgen gaan we in een aantal dagen weer terugrijden naar de grens met de VS. We hebben aardig wat podcasts staan over Winter vol Liefde, dat was weer genieten! Erg leuk om anderen daar ook over te horen kletsen :-D.