26 mei: groen!

//26 mei: groen!

De camping is nu super rustig. De meeste buren zijn vanmorgen ook vertrokken, dus het is hier bijna leeg. De omgeving is echt prachtig. We hebben heel duidelijk nu het woestijnklimaat en vervolgens een soort groen maar toch droog ‘tussenlandschap met weinig bomen achter ons gelaten. Heel lang bleven de bergen en heuvels zo goed als kaal, maar nu zijn ze dik bezaaid met naaldbomen en het ruikt echt heerlijk!

We hebben vanmorgen een mooi stuk gefietst langs een snelstromende rivier. Geen rafters gezien, maar die zullen hier zeker langskomen. We hoeven alleen maar de rivier over te steken en dan zitten we meteen in een leuk mountainbike gebiedje. Het gebeurt niet vaak dat je zo dichtbij de trails kunt kamperen, de laatste keer was in Hurricane Utah, waar we bij de trails konden boondocken.

Nog anderhalve maand en dan zien we voor het eerst sinds een aantal maanden (Felix in Moab) weer wat bekende gezichten. We zijn nu bijna 5 maanden onderweg en ook al hebben we het heel gezellig met zijn tweeën, we verheugen ons weer op wat sociale contacten. We hadden verwacht dat op campings en onderweg weer meer sociale contacten zouden op doen, maar iedereen is heel erg op zichzelf. Tuurlijk maak je wel een praatje met de buren, de Amerikanen babbelen heel makkelijk, maar verder is er geen klik en ik merk dat ik er zelf ook niet echt behoefte aan heb. Soms is het wel heel leuk hoor om mensen te spreken die heel anders leven dan wij of in een andere context zijn opgegroeid, maar om daar nou een avondje mee om het kampvuur te gaan zitten…misschien ook weer niet. Dus het zal zometeen wel heel erg leuk zijn om goede vrienden weer te zien en gezellig een aantal weken samen op te trekken!

IMG_4566

IMG_4592

IMG_4585

IMG_4596

IMG_4598

IMG_4599

IMG_4604

‘Ja daar moet je naar links!’ ‘Echt waar?” “Jaha, ga nou maar!’ ‘…ok….’. ‘Nee Thom dit pad hebben we net echt niet gereden, zo smal met een steile afgrond had ik me wel herinnerd!’ ‘hmm het loopt hier inderdaad dood, omdraaien dan maar!’ …’goed plan, maar ik ga wel lopen!’.

IMG_4606

IMG_4563

Lekker lege camping

IMG_4565

IMG_4564

de meeste buren zijn vertrokken

IMG_4608

wasdag! Alles is weer heerlijk schoon! Na dit jaar heb ik niks meer te zoeken bij de wasmachine, dan weet Thom beter welk programma te kiezen dan ik 😀 Oh ja, het vouwen ben ik dan ook vast verleerd!

 

 

 

By | 2015-05-27T04:04:52+00:00 May 27th, 2015|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Arjan May 27, 2015 at 11:07 am

    5 maanden alweer!…Time flies 🙂

    Mooie omgeving overigens

Comments are closed.