Het is hier net een klein camperdorpje. Heel gemoedelijk. Geen harde muziek of gefeest, toen we gisteren rond 10 uur nog een rondje liepen, was het licht bij de meeste campers al uit. Overdag komen er regelmatig verkopers langs met vers water, groente/fruit, vis, taartjes, koekjes, sieraden, kleden enz. Allemaal heel vriendelijk. De meeste mensen staan hier voor langere tijd en dan is het natuurlijk heel handig als de groenteboer, bakker en de viswinkel gewoon langskomen! We zijn benieuwd hoe het zal zijn op oudejaarsavond, maar een vriendin, wiens schoonzus in de VS woont, zei dat we er niet te veel van moeten verwachten, omdat de meeste Amerikanen niet om 12 uur naar buiten gaan om vuurwerk af te steken. Nou kamperen hier ook Mexicaanse gezinnen, wie weet hebben die weer andere tradities. We gaan het zien.

Het weer is op dit moment heerlijk. Zo’n 25 graden overdag en ‘s nachts lekker ‘onder je dekbed kruipen’ koel. We slapen allebei heel goed in ons nieuwe bed. Het springsysteem dat ik in elkaar heb gezet, doet z’n werk goed. Laat lucht circuleren, maar is ook een stevige ondergrond voor onze matras.

We doen niet zoveel bijzonders. Ik schilder af en toe een kastje, we lezen, kijken samen af en toe reels (echt een leuk vakantieding, maar mijn hemel wat is het verslavend!) en Thom heeft gisteren al leuk gezeild, maar vandaag waait het te hard en komt hij terug. Op een nieuwe plek moet je altijd een beetje gevoel krijgen voor wat de wind doet. Ik heb vanmorgen nog een erg leuk stukje gesupt, maar moest toen ik terugging ook al flink aanzetten tegen de wind in. Maar goed, als ik sup dan blijf ik eigenlijk altijd in de buurt van de kant, dat is het leukst, maar ook het veiligst. We hadden namelijk wel al snel door dat hier voornamelijk een aflandige wind is.

Eind van de middag gaan we even naar één van de twee restaurantjes hier bij het strand om even wat te drinken en Thom heeft wel trek in wat lekkers. Ze kunnen hier heerlijk koken, maar mijn hemel wat duurt het nu lang. We staan zelf in best een lage versnelling, maar als we na een uur nog geen quesadilla hebben, worden we wel een beetje ongeduldig haha!