Als ik de eerste proef, heb ik het idee dat ze mislukt zijn. De olie die ik heb gekocht ruikt best wel sterk (kwaliteit niet zo denderend denk ik) en ik heb niet genoeg zout in het deeg gemengd…Potver, ik had echt zin in lekkere bolletjes. Thom is zeilen en als hij terugkomt er mee proeft, is hij een stuk minder negatief. Prima bolletje is zijn oordeel. Ik bak er een stuk of 25, dat lijkt me wel genoeg voor ons samen.

Ik had eigenlijk mee willen gaan zeilen, maar kreeg gisteren plots last van mijn rug. Staartje van mijn suptripje met tegenwind. Teveel mijn onderrug belast, nadeel van een holle rug. Ik doe altijd mijn best om mijn buikspieren goed aan te spannen, maar het was niet voldoende. Thom is helemaal enthousiast over deze baai. Het is een topplek om te zeilen en er is veel te zien door allerlei kleine eilandjes en er zijn veel vogels. Helaas hebben de dolfijnen kunnen spotten.

Om vier uur gaat de Whatsapp los: Oud&Nieuw in Nederland. Leuk om even te videobellen met de ouders van Thom die in Zandvoort aan het strand staan. Met mijn ouders hebben we eerder op de dag al gebeld, heel slim voor de drukte uit. We krijgen vrolijke vuurwerk video’s uit de Elzas waar Anouk en Michel zitten met de kinderen en om 2 uur ‘s nachts NL tijd, bellen Tam en Juud nog even uit Utrecht. Wij zijn er nog niet over uit wat we gaan doen vanavond, naar bed of wakker blijven. Het maakt niks uit, we zijn toch met z’n tweeën! Rond 8 uur lopen we nog een rondje langs een feestje bij één van de restaurantjes. Ze hebben gezellige muziek aanstaan, maar we zijn niet geneigd een drankje te doen. We gaan lekker tv loeren en oliebollen eten (bij nader inzien, toch best lekker gelukkig!). Eerst een aflevering van Survivor en daarna de conference van Micha Wertheim: zo die is goed! Wauw. Super creatief en hij neemt geen blad voor de mond. Voor we het weten is het 12 uur! Gelukkig nieuwjaar allemaal! Vuurwerk? Nope, niks! Eén mini pijltje horen we afgaan, that’s it haha! Het is mooi geweest, 2023 is done and dusted, op naar een nieuw jaar! Goede voornemens? Nee, daar doe ik nooit aan, iets veranderen in je leven kan het hele jaar door.