19 juni: Rondje Hornby

//19 juni: Rondje Hornby

Wauw wat kun je hier mooi fietsen! Ik was benieuwd naar de trails, want Thom was al enthousiast thuis gekomen gisteren, maar ze zijn echt super leuk. Heel flowy en meer dan genoeg om je een tijdje te vermaken. We hoeven ook niet eerst in de auto te stappen, maar kunnen er vanaf de camping zo naar toe fietsen. Ze hebben zelfs trails langs de weg door het bos aangelegd, zodat je niet over het asfalt fietst. Ik ben voor het eerst een trap afgefietst! Geheel onvrijwillig, maar ik zag ‘m veel te laat en eigenlijk ging het prima! Ik reed een bruggetje op en die bleek aan de andere kant met een trap verbonden met het pad, door de vaart kon ik niet meer stoppen dus moest ik wel. Eigenlijk ook wel prima ๐Ÿ˜€

We hadden bedacht om naar het punt te fietsen waar de ferry aankomt, want daar zit een restaurantje aan het water, dus leuke plek om te lunchen. Ik had online even gecheckt of ze open waren, maar toen we er aan kwamen, was het hartstikke dicht ๐Ÿ™ Echt stom, we hadden ons al helemaal verheugd op de burger met patat (zoals omschreven in de vorige post), maar niks van dat alles. In plaats daarvan maar een energiereepje. We besloten om over de weg terug te fietsen, dan kwamen we nog langs een leuke pizzeria en bakker, maar helaas…ook allebei nog dicht! We zitten duidelijk nog in het voorseizoen ๐Ÿ˜€ Uiteindelijk hier om de hoek bij de camping toch nog wat gegeten, maar daar hadden we met 20km fietsen wel een flinke omweg voor genomen haha.

Het is natuurlijk jammer dat veel nog niet open is (of alleen in het weekend), maar daardoor is het ook nog lekker rustig. We hadden al gehoord dat het hier in het hoogseizoen veel drukker is. Morgen is er wel een farmers market, dus dat is wel leuk om uit te checken. Ik ben benieuwd of het morgen (zaterdag) op het strand wat drukker is, want dan wil ik wel weer wat foto’s gaan maken.

IMG_5865

Deze ramp (kun je op zijn NL en ENG lezen ๐Ÿ™‚ kwam Thom gisteren tegen, daar wil je niet per ongeluk op terecht komen!

IMG_5868

IMG_5870

Zie je de dichte parasollen? Nooit een goed teken!

IMG_5871

IMG_5873

IMG_5874

Mooi ‘groen’ dak!

IMG_5878

Schattige setting! Pizzeria en bakker.

IMG_5875

maar wel nog dicht ๐Ÿ˜€

IMG_5879

Bij ons om de hoek. Hier zitten we nu ook (eind van de middag) om wifi te gebruiken.

IMG_5881

Eens even de ingredienten van dit kokoswater bestuderen. Helemaal eerlijk en erg lekker! Zeker na het fietsen.

By | 2015-06-20T00:55:58+00:00 June 20th, 2015|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Anouk June 20, 2015 at 8:23 am

    snoezig en gezellig allemaal. jullie gaan hier toch niet wonen? ๐Ÿ˜‰

    • Bianca June 20, 2015 at 3:08 pm

      Nee joh! Veel te klein en echt niks te doen hihi!

Comments are closed.