15 juni: Ucluelet

//15 juni: Ucluelet

Wat? Ucluelet…Hè? OEKLOEELET! Nog één keer…ukloeoelut. Oh ja, nu onthou ik wel hoe het daar heet…. 😀

We zijn aangekomen op Surf Junction Campground in…. jawel! Ucluelet. We rammen het er gewoon in. Als we hier weer weg gaan, komt het vloeiend onze strot uit haha! Het is een vriendelijke campinkje, we hebben de enige pull through site, waar we gewoon in hadden kunnen rijden ‘a piece of cake’, waar het niet dat we in ons hoofd hadden dat de deur aan de andere kant moest komen. Toen we klaar stonden om er van de andere kant in te draaien, realiseerden we ons dat we veel te moeilijk aan het doen waren, maar toen was het al te laat. Dus toch maar achteruit inparkeren. Ging prima, dus verder ook geen probleem.

We hebben wat luidruchtige buren, die ‘gezellig’ muziek op hebben staan. Ik zou toch wel eens een keer willen rondkijken in hun hersenpan om te kijken hoe zij ‘gewired’ zijn, want ik snap het nooit zo goed…Mocht je het wel snappen, dan hoor ik het graag! :-).

De weg hier naar toe was prachtig, enorm groen en langs een enorm groot meer. Iets voorbij Port Alberni waren enorm veel tentjes langs de weg waar ze verse vis verkochten. Helaas konden we niet stoppen, omdat onze combi te groot was om even stil te staan. Een lekker visje op de BBQ was er wel ingegaan, al vroegen we ons later af of je wel maar BBQ-en, waarschijnlijk alleen als je er eentje op gas hebt. Ook hier een ‘complete fire ban’.

Net even een kijkje genomen in Oekloeloeloe, het kleine gehuchtje hier zo’n 8km verderop. Thom heeft morgen een conference call met Robin staan over Ganttify, maar het was nog even spannend of dat wel gaat lukken. Internet is hier niet vanzelfsprekend en een snelle verbinding een luxe. De jongen bij de receptie vertelde dat hij geen aansluiting kan krijgen, want ‘they are out of Internet!’. Bij de bike shop vertelde de eigenaar dat iedereen die als eerste aangesloten is, een redelijk snelle verbinding heeft, maar de rest maar moet hopen dat het werkt. Uiteindelijk kwam hij via via bij het Community Centre uit waar hij nu voor morgenochtend voor 1,5 uur een kantoortje heeft gehuurd voor 30 dollar. Volgens de dame daar was de verbinding goed! Wordt vervolgd :-D.

IMG_6193

IMG_6192

 

IMG_6214

 

IMG_6204

Terrace Beach, erg mooie baai iets voorbij Ucluelet

IMG_6208

Little beach

IMG_6203

Ook Terrace Beach

IMG_6209

Vaste prik, even bij de bike shop langs in de het dorp. Je schijnt hier bij een golf course een leuk stukje te kunnen fietsen. Inside info, is geen plattegrond ofzo voor. We gaan het zien 🙂

IMG_6210

Even kletsen bij de bike shop om informatie in te winnen

 

By | 2015-07-16T01:23:14+00:00 July 16th, 2015|onderweg|4 Comments

About the Author:

4 Comments

 1. Anonymous July 16, 2015 at 3:57 pm

  Hoe het werkt in hun hoofd? Waarschijnlijk vragen zij zich dat ook van jullie af. het maakt het bestaan af en toe zo leuk ( en af en toe zo vermoeiend) dat we allemaal anders zijn.
  Maar ik herken je ergernis bijzonder goed! Het zou voor mij waarschijnlijk reden zijn om ergens anders te gaan staan, Liefs, Fieke

  • biancthom July 17, 2015 at 5:44 am

   😀 Bxx

 2. Anonymous July 16, 2015 at 3:58 pm

  Hé… MijN Smileys uit mijn vorig bericht zijn verdwenen!

  • biancthom July 17, 2015 at 5:43 am

   Ik weet van niks!

Comments are closed.