14 juni: klussen

//14 juni: klussen

Vandaag weer eens de handen uit de mouwen gestoken en in de camper geschilderd. Je zou denken dat het niet zo veel werk is, het is toch een klein oppervlak, maar dat valt tegen als je weet dat je het houtwerk bijna allemaal van vier lagen verf moet voorzien, voordat het goed hecht en dekkend is. Een deel is echt hout en een deel is fineer en dat laatste is echt rotspul om overheen te verven. Toch is het nu bijna klaar! Het is echt ons huisje geworden en ik voel me hier heel erg thuis, maakt niet uit op welke camping we staan.

We hadden niet verwacht dat deze reisstijl zo ‘normaal’ zou worden, dat je toch altijd het gevoel zou hebben een beetje onthecht te zijn. Een vriendin van ons vroeg laatst via Facebook wat voor karaktereigenschappen Digital Nomads hebben. Een nieuwe groep (voornamelijk) zelfstandig ondernemers die niet meer plaats gebonden zijn voor hun werk en daardoor kunnen gaan en staan waar ze willen. Er kwamen veel reacties op haar oproep: creatief, ondernemend, avontuurlijk, sociaal, flexibel en nog een aantal mooie positieve eigenschappen. Thom kwam met het idee om ook een aantal negatieve karaktereigenschappen op te sommen: onthecht, egocentrisch, verwend, onrustig, onaangepast en hedonistisch :-). Ik herken mezelf in een aantal en in een aantal ook helemaal niet. Feit is dat we inderdaad verwend, maar ons ook heel bewust zijn dat deze levensstijl bijzonder is en het geweldig is dat we het leven kunnen leven, waar wij heel erg van genieten en gelukkig van worden! Ik denk dat we zometeen in Nederland pas zullen ervaren of we inderdaad onthecht zijn en onrustig worden na een paar maanden 😀 Als dat het geval is, dan geen probleem, want we hebben al besloten om volgend jaar weer terug te keren naar ons huisje op wielen, ons thuis op dit moment! Er is nog zo veel te zien en te doen, voorlopig zijn we nog niet klaar hier.

IMG_1517

 

IMG_1519

IMG_1513

Wassen draaien. We hebben full hookups en dat is echt een luxe! We kunnen uitgebreid douchen, wassen en water gebruiken 🙂

IMG_1514

Tussen door lekker even in de zon liggen!

IMG_1518

Thom zijn werkhoekje vandaag.

 

IMG_1509

Hommels helemaal blij met mijn nieuwe plantjes!

IMG_1511

IMG_1512

IMG_1520

 

By | 2015-07-15T05:21:35+00:00 July 15th, 2015|onderweg|4 Comments

About the Author:

4 Comments

 1. Anouk July 15, 2015 at 10:32 am

  wordt heel mooi! gaaf! Mooie bloemetjes ook..

 2. Anonymous July 15, 2015 at 11:24 am

  Super gezellig! Wat een leuke kleuren!

 3. Xandra July 15, 2015 at 5:58 pm

  Wat ziet jullie caravan er leuk uit! Grappig inderdaad dat jullie de ‘nieuwe nomaden’ zijn. En bedankt voor jullie verjaardagkaart! Ons nieuwe neefje Kareltje is weer een prachtexemplaar en een joekel ook (5,5 kg bij geboorte!)
  xx Xan

  • biancthom July 16, 2015 at 1:24 am

   Hi Xan, we zijn benieuwd naar de foto’s van neefje Karel 🙂 Bx

Comments are closed.