19 augustus: Albuquerque we’re back

//19 augustus: Albuquerque we’re back

‘Ga je weer bloggen?’

Ik had er serieus nog niet over nagedacht, totdat het me een paar weken geleden voor het eerste werd gevraagd. Ik vind het wel een prettig idee om weer te gaan schrijven, had er heel veel plezier in, maar sinds ons vertrek vorig jaar november is er weer zoveel gebeurd, dat het bestaan van mijn blog helemaal naar de achtergrond was verdwenen.

We hebben een huis gekocht op Curaçao waar we heel blij mee zijn en we hebben allebei vol overgave ons werk weer opgepakt. Het was heel leuk om te merken dat ik na een jaar geen kwast te hebben aangeraakt, weer helemaal zin had om aan de slag te gaan! Batterij helemaal opgeladen, nieuwe invalshoeken en ideeën die ook goed uit mijn vingers zijn gekomen de afgelopen maanden. Thom was ook weer vol energie in Tom’s Planner gedoken na in Las Vegas een conferentie voor micro entrepreneurs te hebben bijgewoond. Vol nieuwe inzichten en hernieuwd enthousiasme kwam hij terug, terwijl hij vorig jaar niet zeker wist of hij zijn energie wilde blijven stoppen in de tool of dat hij iets anders wilde gaan oppakken.

Nu zitten we na een dag reizen weer in Albuquerque en gaan we vandaag de camper uit de stalling halen! We hebben vorig jaar aan het einde van ons trip geen moment getwijfeld of we ‘m weer zouden verkopen of houden. Er is nog zoveel te zien hier en we zijn nog lang niet klaar!

We gaan er nu een kleine twee maanden mee op stap en hebben onze pijlen gericht op Colorado. In alle andere staten om ons heen: New Mexico, Arizona, Utah is het nu nog heel heet. Hier in Albuquerque zal de temperatuur vandaag de 35 graden wel aantikken en aangezien we juist nu uit Curaçao zijn vertrokken om de warmte te ontsnappen, zijn we niet zo geïnteresseerd om die hier weer op te zoeken :-). Colorado bestaat voor een groot gedeelte uit berggebied, dus ook wat koeler, bovendien is het een geweldige staat om te fietsen!

We blijven dit weekend nog hier in de stad om boodschappen te doen en wat dingen te regelen. Het hotel waar we nu zitten ligt tegenover een groot winkelcentrum met een paar van mijn favoriete winkels, dus daar ga ik zeker even een kijkje nemen voordat we hier over een paar uur uitchecken :-).

IMG_5089

Nog wat slaperig zitten we hier om 6 uur te wachten bij de gate voor de vlucht naar Miami.

IMG_5100

De eerste burger smaakte prima!

IMG_5101

Tja en dan missen we de vlucht van Dallas naar Albuquerque omdat de piloot graag een lusje wilde vliegen…. 🙂

IMG_5103

Arme Thom, de eerste ochtend al aan het werk omdat hij plotseling allemaal foutmeldingen kreeg! Gelukkig kan hij nog lachen!

IMG_9973

We hebben ons prima vermaakt tijdens het wachten op de volgende vlucht van Dallas naar Albuquerque 😀

IMG_9975

Yeah, hij staat er nog!

PLWQ3688

 

By | 2016-08-21T03:44:43+00:00 August 20th, 2016|onderweg|Comments Off on 19 augustus: Albuquerque we’re back

About the Author: