4 oktober: Edwin, Ilse en Isa zijn er!

//4 oktober: Edwin, Ilse en Isa zijn er!

Ze zijn er!! Wat leuk dat ze gisteren in het donker aankwamen en nu vanmorgen zich omringt zien door allemaal prachtige hoge rode bergen en de Colorado rivier. We hebben gelukkig een plekje kunnen bemachtigen naast ons, want het is dringen geblazen hier op de camping. Aan de overkant van de weg is een ‘overflow’ parkeerplaats waar je een nachtje kunt slapen als de camping vol is en desondanks dat daar allemaal al campers staan, rijden er nog steeds veel mensen een rondje op goed geluk. De truc is eigenlijk om mensen aan te spreken de avond voor ze vertrekken en te vragen of ze inderdaad gaan en of het goed is als we al een datumstrookje aan het paaltje prikken (dat laat zien dat jij de plek gereserveerd hebt en tot wanneer) en een stoel neerzetten, zodat mensen kunnen zien dat de plek al gereserveerd is. Vooral een kletspraatje maken, werkt heel goed en is vaak ook nog leuk ook!

Anyhoe, we hebben dus bezoek en ze staan gezellig in de buurt! We besluiten na even aan de picknicktafel bijgekletst te hebben om Moab in te gaan. Wij moeten langs de wasserette om wat wassen te draaien en zij moeten boodschappen doen. We hoppen allemaal in onze truck en zetten Thom in het dorp af om aan de was te beginnen. In de supermarkt valt Isa voor een schattig knuffeltje (weet je wel, die met die grote ogen) en slaan wij het één en ander in voor de komende paar dagen. Naast de supermarkt zit een grote ‘outdoor’ winkel waar je gratis water kunt tappen (waar je eigenlijk alleen zonder geld naar binnen moet gaan, anders kom je geheid met van allerlei hele handig kampeer gadgets weer naar buiten!). We vullen een aantal lege gallon flessen, zodat de watertank van de camper wat langer mee gaat en we met een beetje geluk niet nog tussendoor hoeven te dumpen.

Terug bij de wasserette is Thom net begonnen met vouwen, dus bijna klaar. Het blijkt super druk te zijn en hij heeft geluk dat het nog relatief snel gaat. De dame die de boel beheert vertelt dat het eigenlijk pas rond 12 uur ’s avonds rustiger wordt en dat het gewoon erg druk is in Moab op dit moment.

Na een quesadilla lunch (erg lekker!) en een bezoekje aan het postkantoor voor opgestuurde pakketjes (laten we hier altijd bezorgen bij het postkantoor, werkt heel goed), wat koffie en een ijsje, rijden we weer terug naar de camping. Thom en Ed schieten snel in de fietskleren om nog even te gaan kijken bij ‘Outer Bike’ een event waar ze zich voor ingeschreven hebben en de komende dagen zoveel ze willen allerlei soorten MTB’s kunnen gaan uitproberen. Het is echt groots opgezet en ideaal als je, zoals Thom, een nieuwe fiets wil gaan kopen. Ilse, Isa en ik blijven op de camping. Isa is druk bezig met Lego Friends dat ze van ons heeft gekregen en Ilse en ik zitten lekker buiten met een boekje en een kletsje (wij hebben altijd wat te kletsen :-D).

Super leuk om de eerste dag samen af te sluiten met burgers van de grill en nu ik deze post bijna af heb, ga ik lekker nog even chillen met een serietje op de bank voordat ik mijn bed in hop!

By | 2019-10-07T00:32:16+00:00 October 7th, 2019|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. arieenellyspaans@hotmail.com October 7, 2019 at 7:54 am

    Wat gezellig allemaal!! Groetjes!

Comments are closed.