31 augustus: dagje rond de camper

//31 augustus: dagje rond de camper

Foto: hele aparte zonsondergang vanavond!

Lekker dagje bij de camper vandaag. Vanmorgen even gekletst met mijn ouders, die op dit moment met de caravan in Duitsland zijn. Ze lezen normaal elke ochtend mijn post, maar wifi is schaars waar ze zijn dus ze moesten even bijgepraat worden 🙂

Daarna lekker in de zon verder gelezen in het boek over Steve Jobs, het is zo’n interessant verhaal, maar de hoofdpersoon blijft een bully die mensen in zijn omgeving manipuleert, kleineert en domineert om zo zijn zin door te drijven en mensen tot (bijzonder genoeg) grote hoogten te brengen. Iemand in het boek noemt dit assholism 😀 De auteur van deze biografie schrijft het bijna als een roman, het is een boeiend verhaal.

Ik heb een paar dagen geleden bietjes in zoetzuur gemaakt en vandaag waren de mini komkommertjes aan de beurt! Ik had hiervoor een mix in de biowinkel gekocht, dus het zal wat anders gaan smaken, ben heel benieuwd! Het is niet ingewikkeld om te maken, alles moet nu een paar dagen in de koelkast staan, voordat je het kunt eten.

Thom ging vanmiddag even de stad in om zijn fiets weg te brengen, deze had gisteren plotseling een platte band die hij ook niet meer opgepompt kreeg (tubeless), verder hadden we water nodig, waren er op het postkantoor wat pakketjes aangekomen en zou hij voor mij nog een zak bij de saffierenmijn kopen… jaja, ik heb de smaak te pakken. Elke dag een bakje, dan ben ik de komende weken wel onder de pannen haha! Mooie beloning voor na de 30 min workout van Jillian Michaels Body Revolution. Ik ga de uitdaging aan de komende 12 weken, vandaag redelijk gevloerd na de eerste! Ik heb een goede fietsconditie, maar dit is weer andere koek 😀 Hopelijk niet al te veel spierpijn morgen! Oh ja en de zakken materiaal waren uitverkocht, maar morgen weer op voorraad, dus we moeten nog even terug.

Ah en Masterchef Australia zit er op….wat een geweldige kookserie en wat een talent. Officieel zijn het amateurkoks, maar het niveau is vanaf minuut 1 hoog! Geweldige, positieve en spannende serie. De finale was nagelbijtend spannend!

IMG_7154

zijn maar kleine steentjes hoor, maar ze glimmen mooi toch?!

IMG_7158

DSC_0051

Deze had ik er uit ook nog uitgevist. Het is zo jammer dat ik er nog zo weinig kaas van heb gegeten, want ik heb geen idee wat hier nog aan stenen tussen zit! Ik vond ze mooi en daarom had ik ze apart gelegd.

DSC_0055

Deze was een stuk groter en vond ik op de grond in de mijn. Hele mooie glimmertjes zitten er in. De dame van de mijn die mijn stenen bekeek was niet onder de indruk 😀

IMG_7162

IMG_7168

IMG_7164

Onze nieuwe slaapzakken!! wat zouden we daar nou mee gaan doen…dat blijft nog heel even een verrassing… 😀 Ze liggen in ieder geval lekker en zijn goed warm!

DSC_0059

 

By | 2015-09-01T03:43:41+00:00 September 1st, 2015|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

 1. Clara September 2, 2015 at 8:11 pm

  Heb er ook geen verstand van, maar ben wel echt een stenen verzamelaar! Leuk!!! Komen wij ook nog bij zo’n mijn? Die stenen die je had opgestuurd voor de kids, hadden jullie die zelf gevonden? Was ook gaaf!! Maakte enorme indruk!

  • biancthom September 4, 2015 at 2:38 am

   Hi Claar,

   Super leuk he zo stenen zoeken? Ik zal eens kijken waar in Utah je kunt ‘rock hounden’ is echt heel leuk om te doen! Ik heb een paar boeken over waar je het beste kunt zoeken. Nee de stenen die we hadden opgestuurd die hadden we gekocht, maar kun je op verschillende plaatsen in Arizona in de natuur vrij makkelijk vinden.

   Bxxx

Comments are closed.