30 augustus: Fietsen Vernal Trails

//30 augustus: Fietsen Vernal Trails

Vroeg op (eigenlijk ben ik altijd wel vroeg op, hier gaan bijna standaard om 10 minuten voor 8 mijn ogen open) want we gaan lekker een stuk fietsen! Het weer is hier heerlijk, maar midden op de dag toch nog 32 graden (’s nachts 13 ongeveer) dus wel lekker om een beetje bij tijds weg te gaan.

Er liggen hier een aantal mountainbike trails rondom Vernal en we kiezen een mooie blauwe van 16 kilometer. Eerst 8 kilometer klimmen en daarna super flowy afdalen. Thom heeft de drone meegenomen en deze kan ons stukjes volgen dus het is wel heel leuk om daar een beetje mee te experimenteren. Ook heeft hij een Gopro om, dus genoeg beeldmateriaal!😅

Na het fietsen lunchen we in Vernal en doen wat internet dingen bij Starbucks. Het internet is daar altijd goed! We moeten wat dingen uitzoeken op google maps, want we willen morgen het park in gaan, een stuk off road rijden en dan een nachtje kamperen bij de rivier. Je moet hier een vergunning (gratis) voor halen bij het bezoekerscentrum, maar dat is volgens mij vooral om te controleren wie het de back country ingaat. Officieel mogen we tot half september niet kamperen langs de rivier, die kampeerplekken zijn gereserveerd voor wild water raft trips, maar we gaan het waarschijnlijk toch doen. Het hoogseizoen is echt over, de scholen zijn hier weer begonnen en het water staat heel laag zo aan het eind van de zomer, dus waarschijnlijk ook geen grote groepen rafters. We gaan het zien!

PS. Kijk vooral het filmpje, is erg leuk met Drone en Gopro opnames!

Trail head

 

 

 

 

 

Foto met de drone gemaakt

Lunchen!


Euhm…het is niet helemaal de bedoeling dat jij hier binnen komt kijken!

Lekker aan de rivier zitten lezen aan het eind van de dag. Zie je het hertje?

Filmpje gemaakt door Thom!

By | 2018-08-31T20:17:14+00:00 August 31st, 2018|onderweg|Comments Off on 30 augustus: Fietsen Vernal Trails

About the Author: