25 juli: Back to the beach

//25 juli: Back to the beach

Wederom een strak blauwe hemel, gisteren ook al! Wat een cadeautje, zeker in deze regio, waar dit eerder een uitzondering is dan de regel. Na een rustige vakantie start ochtend (sporten, rommelen, ontbijten om 11 uur) besluiten we naar het strand te gaan hier beneden bij de camping. Gisteren waren we een volle dag op pad met allemaal ToDo dingen zoals boodschappen, wasserij, internet winkel en dus hebben we wel zin om vandaag wat rond te camping te hangen.

Als we het strand op lopen, is het helemaal eb en dus wel leuk om te kijken wat er allemaal tussen de grote kiezels ligt. Veel open dubbele venusschelpen en veel zeewier. Op het eerste gezicht lijkt er niks te gebeuren, tot Thom plots roept dat hij kleine fonteintjes ziet! Echt geinig, heel ‘random’ sprietst er een straaltje uit de grond omhoog (zie filmpje)! Het blijkt dat de dichte schelpen die in gegraven liggen in het zand, deze straaltje uitspuiten!

Terwijl we op het strand zitten, turen we weer op zoek naar walvissen, helaas hebben we ze nog niet kunnen spotten. Geen idee ook of die in een sneltreinvaart langszwemmen en je dus zo kunt missen! We hebben nog een paar dagen, dus keep your fingers crossed! We kletsen, lezen en eten salade met een wrapje en chocolade koekjes. We babbelen over een mogelijk nieuw avontuur op het water….veel kan ik er nog niet over kwijt, het plan staat nog enorm in de kinderschoenen, maar dit nieuwe project houdt ons wel bezig en is voer voor genoeg gesprek- en leesstof!

Ik hoor jullie denken, gaat het huis op Curacao weer in de verkoop? Nee! Dat sowieso niet, daar zijn we veel te blij mee! Mijn zus en zwager vertrekken alweer bijna naar Nederland (ik zal hun vrolijke Curacao foto’s missen!) en op dezelfde dag komen goede vrienden van ons uit Nederland aan met hun kinderen om er bijna vier weken vakantie te vieren! Super leuk dat het huis zo intensief gebruikt wordt. Wij genieten ook van alle fotootjes die via de whatsapp langskomen. Mijn neefje wil alleen nog maar vissen, nadat hij in Punda (de stad) een hengel heeft gekregen van een Canadees. Hij ging toch de volgende dag weg, dus mocht Thijs zijn vis uitrusting hebben. Hoe leuk is dat!

 

Thijs aan het vissen in de Caracasbaai 🙂

Geduld wordt beloond bij dit filmpje 🙂 Echt een grappig gezicht.

By | 2017-07-26T01:44:21+00:00 July 26th, 2017|onderweg|Comments Off on 25 juli: Back to the beach

About the Author: