26 juli: Ziplinen op Camano

//26 juli: Ziplinen op Camano

Ik ben niet zo goed in het uitproberen van iets nieuws dat buiten mijn comfort zone ligt. Door het mountainbiken ben ik wel een stuk steviger geworden, oftewel, ik ga niet meer meteen huilen als ik val (meer van schrik dan van pijn) en ik heb geleerd dat je angst kan overwinnen (al doe ik dat door er technisch heel goed in te worden en níet door vallen en opstaan…ok…ja dat laatste ook wel, maar dan met mate…ik zit trouwens nog steeds onder de blauwe plekken als ik fiets, terwijl ik bijna nooit meer val…). Anyway, kort samengevat: ik durf meer dan vroeger.

Dus wanneer er vandaag een zipline tripje op het programma staat, ga ik niet meer zitten twijfelen of ik dat wel wil doen, nee, ik zeg gewoon: ja leuk! En zeg nou zelf: je hoeft niet echt angst te overwinnen om te gaan ziplinen, het is gewoon heel leuk om te doen alleen heb ik het nog nooit gedaan en dat kan soms een dingetje zijn…bij mij dan… 😀

Ik kan niet anders zeggen, was echt geinig op te doen! Aardige gidsen, die ook nog wat leuks te vertellen hadden over het bos en wat er allemaal aan eetbaars groeit (lekkere bessen! Ik heb een foto gemaakt, zodat ik kan checken of ik de juiste pluk als we de volgende keer zonder gids in het bos wandelen). Dit smaakt naar meer dus ik ga zeker kijken of we dit nog een keertje kunnen doen in de komende weken! Van Dave, de gids, krijgen we nog wat leuke tips, onder andere over een outdoor cinema die wekelijks in iemands achtertuin wordt gehouden, dat gaan we even uitzoeken!

Als we wat willen gaan eten bij de Camano Market Place, lopen we toevallig twee vrouwen uit ons groepje tegen het lijf die daar een pizzaatje aan het eten zijn en vragen of we ze willen aanschuiven. Amerikanen babbelen makkelijk en binnen de kortste keren zitten we gezellig te kletsen over van alles en natuurlijk over mr Trump (Seattle area is heel democratisch, al vertelden ze dat zodra je de bergketen overgaat die dwars door de staat loopt, ze aan de andere kant heel conservatief zijn tot zelfs op het ‘white supremacy’ af.) Na een uurtje zeggen we ze gedag, kopen nog een bakkie koffie en twee taartjes voor later (Citroen meringue taartje en een apple pie, maar alle gebakjes zijn daar zooooo lekker!). Dit was weer een leuke dag, met wederom prachtig weer!

 

 

 

Huckleberries

Salalberry

 

Bij de laatste stop moesten we een flink stuk naar beneden!

By | 2017-07-27T02:27:36+00:00 July 27th, 2017|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Christine Mitchell July 27, 2017 at 12:43 pm

    Looks like you had a lot of fun! I am very proud of you for taking on this adventure. You two are rock stars.

  2. Anouk July 27, 2017 at 12:56 pm

    Hoe cool! Erg leuk!

Comments are closed.