24 oktober: Fietsen met de mannen

//24 oktober: Fietsen met de mannen

Voordat ze kwamen zat ik in dubio of ik mee willen fietsen met 5 grote, sportieve en in conditie zijnde mannen. Ik had het er een paar keer met Thom over, maar kwamen er allebei op uit, dat het niet echt zou gaan werken. Hoe ik ook mijn best zou doen, ik zal nooit zo snel worden als zij, dus ook al kan ik de trails technisch aan, ik ben toch een stuk langzamer en dat is voor hen niet leuk, maar voor mij ook niet echt.

Toen Peter en Daan vanmorgen vroegen of ik ook mee ging, dat ze gewoon een lekker rondje wilde inrijden en het niet erg vonden om bij een kruising af en toe op mij te wachten, had ik mijn fietskleren snel aan.

We moesten eerst hun fietsen ophalen, maar vlakbij de fietsenwinkel heb je de zogenaamde Bell Rock loop, die ik al eens samen met Thom gereden had, toen we hier twee jaar geleden een weekendje waren. Eerst nog even koffie drinken en toen op de fiets. Het was echt een prachtig rondje, ik was ze alleen na 20 minuten al kwijt! Gelukkig na een paar belletjes heen en weer, vonden we elkaar weer terug! Het is zo’n mooie omgeving, echt prachtig. De trails worden goed onderhouden en is allemaal single track, waardoor je écht door de natuur heen fietst. Het eerste stuk moet je de paden nog delen met de wandelaars, maar na een kilometer of 2,5 laat je die achter je en kom je af en toe andere fietsers tegen en af en toe een hardloper. Overal waar je omhoog kijkt, zie je prachtige rotspartijen in verschillende tinten rood.

Rond 2 uur waren we weer terug bij de auto en volgens mij was iedereen voldaan na dit ritje. Ik was heel blij dat ik was meegegaan, want het ging prima. Zometeen gaan ze sneller en meer technische trails rijden, dan kies ik eieren voor mijn geld :-).

Lekker een burgertje gegeten als beloning, een geinig kunstmarktje bekeken en toen waren we rond vier uur weer terug op de camping. Heel gezellig om weer bij te kletsen, Thom en ik zijn natuurlijk heel benieuwd hoe het met iedereen gaat en weer even een update te krijgen van al het reilen en zeilen. Nadeel is dat ik nu om half elf nog aan het schrijven ben, terwijl ik ook wel zin heb om lekker te gaan slapen. De NL mannen liggen onder zeil, maar gelukkig zitten Thom en Felix nog gezellig te playstationen :-).

DSC_0008

DSC_0001

DSC_0005

IMG_9012

IMG_2528

IMG_0283

IMG_0286

IMG_0309

IMG_2534

IMG_0293

IMG_0296

IMG_2536

IMG_2532

IMG_2544

IMG_8530

IMG_2541

IMG_8534

IMG_8535

IMG_8536

IMG_0314

IMG_9017

 

 

By | 2015-10-25T05:59:05+00:00 October 25th, 2015|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Anouk October 25, 2015 at 10:44 am

    wauw wat een fiets spectacel!!! geweldig. Leuk dat je effe mee kon. Misschien kun je weer gaan haken of naaien. lekker relaxen want Thom wordt toch wel bezig gehouden. 😀
    xxx

Comments are closed.