25 oktober: Fietsen Cottonwood en lekker lunchen

//25 oktober: Fietsen Cottonwood en lekker lunchen

Het is zo grappig om te merken hoe bezoek elke dag hun jetlag wat meer te boven komt. De vraag is of als je hier maar een week bent, je wel helemaal over je jetlag heen wilt komen of dat je probeert een soort ‘gouden’ middenweg te vinden, zodat het zometeen thuis een beetje mee zal vallen. Het is in ieder geval zo dat per dag de ochtend elke keer net wat later begint. Vanmorgen was het al half acht, in tegenstelling tot zeven uur gisteren :-). Ik hou altijd mijn oren extra open op zo’n eerste dag, zodat we een beetje mee kunnen opstaan als er leven in de brouwerij komt.

Iedereen had ook meteen wel trek, dus we zaten lekker vroeg aan het ontbijt. Gezellig in de ochtend zon, nog wel met een dik vest aan, maar in de loop van het ontbijt gaat er al een laagje uit, want als de zon doorkomt dan loopt de temperatuur lekker snel op om aan het eind van de middag ook weer redelijk snel te zakken. Je kunt echt merken dat de herfst hier ook zijn intrede heeft gedaan. Ik en de meesten nu met mij, vind het wel lekker dat de nachten wat fris zijn, lekker diep onder je dekbed.

Rond een uur of half elf zijn de mannen gaan fietsen. Er is hier een mooie route van zo’n 22 km die vanaf de camping vertrekt. Vrij technisch en daardoor uitdagend, maar de omgeving is hier niet zo scenic als in Sedona. Ik had nog het één en ander in de koelkast staan en besloot een lekkere lunch voor ze te maken: vega balletjes, asperges, aardappelsalade, tonijnsalade en wrapjes. Thom en ik hebben nog een dikke vier weken hier in de VS en ik merk dat ik nu naar de voorraadkast begin te kijken en te denken: ‘dit moet op!’. Met zo’n groot gezelschap gaat dat lekker snel!

Iedereen had zijn buikje goed rond gegeten en de rest van de middag hebben we lekker rond de camper gehangen, boekje gelezen, steentjes doorzocht (mijn saffierenzakken moeten ook op!!) en wat playstation gespeeld. We hadden we zin om naar de film te gaan, dus rond half zeven richting Sedona en ‘Steve Jobs’ gekeken. Pfff wat een duffe film. Heb net het boek gelezen, wat steengoed geschreven is (maak Jobs er niet aardiger op trouwens) en ik vond deze film verder niet bijzonder.

Nu is het half elf en gaan de mannen naar bed en ik ga ook zo mijn tanden poetsen. Thom ligt nog even op de grond te kijken naar de trails voor morgen.

IMG_8540

Nog een foto van gisteren.

IMG_2557

IMG_0323

IMG_0324

IMG_0325

IMG_0321

IMG_0322

IMG_2552

IMG_2559

IMG_2556

IMG_2560

IMG_2563

 

By | 2015-10-26T05:58:51+00:00 October 26th, 2015|onderweg|5 Comments

About the Author:

5 Comments

 1. Anouk October 26, 2015 at 1:21 pm

  oohh, wat een lekker eten. wij verwachten dat in frankrijk ook voor ons gekookt gaat worden. Moet lukken ;-P
  xxx

 2. Sue October 26, 2015 at 5:59 pm

  Je moet de mannen niet te veel verwennen hoor!

 3. Anonymous October 26, 2015 at 11:25 pm

  Die gaan zeker wel op jouw verjaardag voor jou koken!!!
  Clara

 4. Beate October 28, 2015 at 7:02 am

  Mmmmm die vega balletjes zijn zo lekker……. Het is nu ochtend bij mij maar loop al te watertanden bij het zien van die foto’s.

  • biancthom October 28, 2015 at 5:20 pm

   haha! Ja die gaan er hier in als koek!

Comments are closed.