24 augustus: Dagje Gowdy

//24 augustus: Dagje Gowdy

Mijn dag begon vandaag een beetje bleu. Soms heb je dat. Geen idee waarom. Ik ben niet vaak down, dus als het gebeurt dan go with the flow en hopen dat het snel weer over gaat. Dus geen ingewikkelde dingen vandaag, Thom wil oefenen met de zijn nieuwe drone (een Mavic Air), die kan namelijk ongelooflijk veel en dus moet je je er even goed in verdiepen. Trouwe lezers weten wat er de vorige keer gebeurd is en dat willen we graag voorkomen 😅! Ik ben bezig met ons badkamertje. Dat is de enige ruimte in de camper die ik nog niet aangepakt heb en dus liggen er nu overal kastdeurtjes en laadjes in de grondverf! Verder zit ik lekker in de zon (het is hier iets van 25 graden, dus lekker aangenaam) met een stapel boeken naast me. Daar word ik altijd blij van, dus voor vandaag een prima tijdsbesteding. Ik heb naast me liggen: een boek over Gauguin, een aquarelboek van Charles Reid, het nieuwe boek van mijn boekenclub The Subtile Art of Not Giving a Fuck en mijn kindle met deel twee van Crazy Rich Asians. Gisteren zijn we naar de film geweest van deel 1. Het is hier in Amerika best wel een hype. Hele groepen Aziaten die bioscoopzalen afhuurden of alle kaartjes voor een voorstelling opkopen om de film te gaan kijken. Het schijnt de eerste Hollywood productie te zijn met een volledig Aziatische cast. Het is een lekker over the top film, het boek is echt beter, veel meer detail, maar toch leuk om de film gezien te hebben. Grappig om bij mezelf te merken dat terwijl ik het boek las, ik me toch meer witte mensen voorstelde dan Aziatisch, zo zie je maar hoe voorgeprogrammeerd je bent!
Rond een uur of drie gaan we een stukje fietsen. Thom rijdt de auto eerst naar beneden en fietst daarna weer terug naar de camper voordat we samen gaan, super luxe dus om een bijna alleen maar een downhill trail te kunnen doen! Ook krijg ik zijn nieuwe koptelefoon op met lekkere muziek. Deze heeft geen dopjes in je oren, maar net er voor waardoor je zowel de muziek hoort als omgevingsgeluiden. Werkt heel goed! Het is echt een hele mooie trail, met leuke technische stukken en we rijden ook weer door zo’n mooie omgeving heen! Gelukkig zien we geen edelherten of ander groot wild! Heel rustig! Ik kikker er eigenlijk best wel van op en terwijl ik dit schrijf voel ik me weer prima!

Gisteren voor de film een pizzaatje gegeten. Wij gaan nu alleen nog maar naar tentjes met een houtoven, voor de rest halen we onze neus op 😄

Een comic store in Cheyenne. Grappig om even binnen te kijken.

Tijdens het fietsen, mooie plaatjes!

 

 

 

 

 

By | 2018-08-25T01:06:26+00:00 August 25th, 2018|onderweg|Comments Off on 24 augustus: Dagje Gowdy

About the Author: