21 juli: Camano Market Place

//21 juli: Camano Market Place

Niks zo leuk als de hele ochtend een beetje rondrommelen, om vervolgens in de auto te stappen en lekker ergens te gaan lunchen. Tripadvisor was erg enthousiast over Camano Island Market Place met leuke winkeltjes, een bakkerij, koffietentje en wat eettentjes. Op het eerste gezicht niet heel pittoresk, de opzet lijkt nog vrij nieuw, maar geen slecht woord over het eten! Veel vegetarische keuzes en nadat we buiten de laatste picknick bank bemachtigd hebben, bestel ik een fried green tomato sandwich en Thom een bietjesburger. We spreken af te delen, hij mijn halve sandwich en ik zijn halve burger. Doen we vaker en heeft tot nu toe nog nooit ruzie opgeleverd gelukkig :-). Heerlijk! Franse frietjes, drie soorten mayo (ze blijven het hier gek vinden dat we mayo bij onze frietjes willen, dus nu waren wij blij verrast met zoveel keuze!), mooie groene salade en lekkere broodjes.

Ik ben blij dat ik Thom weg heb getrokken achter de computer, hij moet nog even zijn ToDo lijstjes-state-of-mind loslaten en zat met een donderwolk boven zich te foeteren op de mobiele provider die hem niet meer in zijn account wilde laten en ook telefonisch onbereikbaar was. Is het een life or death situatie? Nee? Dan dealen we er morgen wel mee! Op het terras kan hij om zichzelf lachen en geeft toe dat zijn hoofd nog een beetje in overdrive staat. Misschien dat een stukje fietsen later vandaag ook een goed idee is!

We besluiten na het eten even te buurten bij het koffietentje/winkel met lokale handenarbeid en lekkers. Thom is zo enthousiast over de koffie dat we meteen een vers gemalen zak kopen voor in de camper. Zelfs ik vind de koffie lekker (ik drink zelden koffie), dus dat zegt wel wat. We lopen nog wat rond, altijd leuk zoveel lokale spulletjes.

Als we in de auto zitten, zien we een bord voor een ‘garage sale’ en besluiten even te gaan loeren. Hebben niks nodig, maar toch leuk om even te kijken bij mensen thuis. Het blijkt een enorm huis, met drie gigantische garages die duidelijk uitgemest waren. ‘Kunnen mijn auto’s er weer eens in.’ zei de eigenaar. We zijn snel uitgekeken, veel rommel (waarom mensen denken dat ze anno 2017 nog altijd videobanden kunnen verkopen is me een raadsel) en zoals ik al zei, we zijn nergens naar op zoek.

Terug naar de camper slaan we nog even af om bij wat huizen te kijken die prachtig aan het water staan. Het is een klein dorpje (eigenlijk is het niet de bedoeling dat we daar rijden) met twee rijen huizen die allemaal uitkijken op het water of er direct aanliggen. Prachtige plek! Niet goedkoop, we zien één van de huizen te koop staan voor 3 miljoen dollar! Toch leuk dat we met onze camper ook zo’n miljoen dollar view hebben, maar dan voor 35 dollar per nacht!

Vaste prik: 30 minuten workout (Body Shred van Jillian Michaels voor de geïnteresseerden). Normaal doe ik dat binnen, maar heb nu een draadloze koptelefoon bij me, dus lekker buiten!

Camano Island MarketPlace

 

Altijd leuk om naar al dat lekkers te loeren en misschien een potje van het één of ander mee te nemen!

Hmmmmm!

Alles draait hier om krabben! Bij het strand zie je kayaks met krabben kooien en ze vangen flinke beesten! Ik vind het toch een beetje zielig…gelukkig hebben ze regels en moet je de vrouwtjes en kleintjes weer teruggooien.

 

 

Garage sale

Hoe kan het dat we deze nooit eerder hebben gezien! Reuzen marshmellows voor op de BBQ!

Verschil moet er wezen, onze aloe thuis is toch wel ietsje groter 🙂

Als je goed kijkt, zie je Thom suppen! Hij had geen zin om te fietsen, maar wilde wel wat sporten dus het water op!

Op de klif zie je net onze camper staan!

By | 2017-07-22T02:28:46+00:00 July 22nd, 2017|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Christine Mitchell July 22, 2017 at 3:00 pm

    Bianca – thank you so much for adding a English translation! Now I can follow along with you. With the Marshmallows, try making a smores. You take a gram cracker, chocolate bar and marshmallow and melt them together. Cook the marshmallow over the fist on a stick and then put it on the chocolate between two gram crackers – so good!

Comments are closed.