12 augustus: Red Canyon

//12 augustus: Red Canyon

Foto: Ik zie er heel ontspannen uit, maar zo voelde het niet! Er kon niks gebeuren, maar zo je benen laten bungelen….😅 Thom moest heel snel de foto nemen 😆.

Thom staat deze morgen wel vroeg op. Hij gaat een stuk fietsen hier zo’n 45 minuten vandaan. Hij moet langzaamaan een beetje gaan trainen voor een MTB langeafstandrace in november op Curacao. Ik heb nog niet zo’n zin om op de fiets te stappen (en nog een beetje last van een schouder: overbelast ->bijna beter -> weer teveel belast ->nu weer bijna beter, maar wil dat ook graag zo houden dit keer!), maar zie wel in dat het goed is om even te bewegen dus ik start de dag met een yoga sessie. Een beetje een opwarmertje :-D.

‘s Middags rijden we naar het Red Canyon bezoekerscentrum hier zo’n 20 min verderop. Het is daar door de hoogte meteen een stukje koeler (29 graden ipv 35) en je hebt een waanzinnig uitzicht over de canyon en de rivier. We kijken naar beneden en het is leuk om te bedenken dat we morgen omhoog zullen kijken vanaf de rivier want we hebben een boot gehuurd voor de dag. Nee, daar heb je geen vergunning oid voor nodig, alleen een rijbewijs :-D. Het is dan ook meer een drijvend vlot, maar wel heel leuk om een dag het water op te gaan! Het bezoekerscentrum is een beetje in de jaren 60 blijven steken (net als die film van een paar dagen geleden :-), wel geinig, maar niet heel bijzonder. Achter de receptie zitten een oudere heer en dame (zeker in de 80), ik hoop dat ze het gewoon nog leuk vinden om wat uren te werken en dat het niet iets is dat moet. Dat weet je hier in de VS nooit zeker! In het eerste geval: good for them! Note to self: niet achter de geraniums gaan zitten, maar lekker actief blijven!

Na nog even een zwemsessie zijn we rond half zeven weer terug bij de camper! Heerlijk vakantiedagje!

Hele mooie flowy afdaling!

Don’t skid…oftewel…lekkere downhill bochtjes!

Mooi! Volgende keer ga ik ook weer mee!

Uitzicht vanaf de klif

Foto trucje met de iphone! Volgende x zullen we een beetje lachen!

Te koop bij een General Store 😄

Nog even zwemmen aan het eind van de dag!

By | 2018-08-13T02:35:22+00:00 August 13th, 2018|onderweg|Comments Off on 12 augustus: Red Canyon

About the Author: