10 juli: Highway 80

//10 juli: Highway 80

Wat een luxe om zulk heerlijk koel water voor de deur te hebben als de temperatuur in de loop van de ochtend alweer omhoog loopt naar boven de 30 graden. Ik ben heel vroeg wakker, niet zo goed geslapen, last van de droge woestijnlucht: hele droge pijnlijke neus, dorst en volgens mij niet genoeg gedronken dus hoofdpijn. Bij ons op Curacao wordt je doordat je zweet er telkens aan herinnert dat je moet drinken. Hier is de warmte zo droog, dat je bijna niet zweet en dus vergeet je het een beetje.

Terwijl Thom nog ligt te slapen zie ik spiegelglad water en heb eigenlijk wel zin om even met de SUP plank het water op te gaan! Perfecte condities! Maar hij ligt nog op het dak en als ik mijn best doe krijg ik hem er wel af, maar ik besluit toch maar even te wachten (als ik moe ben, ben ik niet op mijn allerhandigst!). Rond half negen por ik Thom wakker en sta ik op het water, heel mooi! Het is bijna meditatief om lekker relaxed te paddelen, beetje om je heen kijken en ik zag zelfs een paar keer super grote vissen zwemmen (water is troebel dus goed kon ik het niet zien, maar ze waren groot!). Na mij gaat Thom ook een rondje en de rest van de ochtend rommelen we wat bij de camper, doen wat werkdingetjes en lees ik in Sapiens, een super interessant boek over ons mensen, de Homo Sapiens. Het is een flinke pil en hij moet eigenlijk wel uit zijn voor het eind van de maand, want dan gaan we hem bespreken met de boekenclub!😅

Rond half drie zitten we weer op de weg. De temperatuur is rond 3 a 4 uur het warmst dus prima om dan in de auto te zitten. Het landschap is mooi, maar de weg is een beetje saai, alleen maar rechtdoor! Nu staan we op een RV parkje direct langs de snelweg. We hadden eigenlijk het plan om naar een boondockplekje te rijden, maar we waren eigenlijk wel uitgereden (3,5 uur). Dit is prima om een nachtje door te brengen. Morgen laatste stuk en dan zijn we in Salt Lake City!

De vis 😄


Kijken of de playstation 3 het nog doet!

De eerste Starbucks die we tegenkomen (na 2,5 uur) zit in een Casino. That’s Nevada for ya!

By | 2018-07-11T03:46:48+00:00 July 11th, 2018|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Anouk Van Bruggen July 11, 2018 at 11:34 am

    ohoh. dus toch optie om te gamen! beter verstoppen? 😁

    • biancthom July 12, 2018 at 1:40 am

      😀 je kunt m eigenlijk alleen gebruiken als er elektriciteit van een paal is anders dan trekt de playstation te veel elektriciteit van de zonnepanelen!

Comments are closed.