Heerlijk om weer even op het vliegveld te zijn, een karretje te pakken en deze vol te laden met koffers. Helaas is het niet onze bagage! Na een boel laatste knuffels moeten we nu echt dag zeggen tegen onze vriendjes. Hoe gek is het om in de auto terug naar de camping te zitten en het gevoel te hebben dat zij op reis gaan en wij thuisblijven! Dit geeft wel aan hoe we deze levensstijl steeds meer normaal vinden en onze camper ons huis, tenslotte kennen we Calgary verder helemaal niet :-). Verworden wij langzaam echt tot wereldburgers? Door je eigen stekkie achter je aan te trekken, wordt het wel heel makkelijk om je overal thuis te voelen.

We hadden als afscheid nog geluncht in de stad op een leuk terras in een gezellig drukke en zonnige winkelstraat. Wat een luxe toch dat we dit allemaal maar kunnen doen en dan ook nog met goede vrienden. Toen de serveerster hoorde dat we nog een week in Calgary bleven, kregen we op een briefje een lijstje met ‘must do’ dingen in de stad. We zagen ook al dat er aardig wat festivalletjes zijn, dus wie weet is dat leuk om dat voor dit weekend eens uit te zoeken.a

Het is wel gek hoor om nu weer met zijn tweeën te zijn. We kwamen wel een beetje bleu terug bij de camping vanmiddag. Het helpt dan ook niet echt mee als de buurman zijn airco laat blazen terwijl hij er niet is en vervolgens tegen Thom zegt dat er geen regels over zijn en dat het hem ook niet kan schelen dat wij er last van hebben…. Tja, die mensen heb je ook. Morgen misschien even van plekje wisselen.

Eind van de middag trok Thom me van de bank af en zijn we vanaf de camping een stukje gaan fietsen. Altijd leuk om de omgeving op die manier een beetje te leren kennen. Gek genoeg begon er een fietspad vlakbij de camping die richting de rivier liep, maar daar ook weer stopte. Dat was wel heel kort van A naar B, het fietspad was duidelijk een leuk idee van een planoloog, maar wordt vervolgens afgekapt door een golfbaan die langs de rivier ligt en waar je niet langs kunt.

Morgenochtend heb ik om 10 uur een afspraak bij de Apple Store, ik hoop dat ze mijn laptop kunnen maken! Thom gaat hier namelijk ook weer aan het werk en dan is het delen van één computer niet heel handig 🙂 (dat is zacht uitgedrukt haha!).

IMG_6801

Ik ben gezonde cereals aan het uitzoeken 🙂

IMG_6802

Vonden we wel een apart bord 😀

IMG_6803

Stukje fietsen