7 feb: Grapevine Canyon

//7 feb: Grapevine Canyon

Met Bickel gaat het gelukkig steeds wat beter. Ze kwam vandaag alweer met een speeltje brengen, dus dat is een goed teken. We moeten nog steeds de uitslag van het lab afwachten, maar we zijn positief gestemd.

IMG_2797

Bick wil wel weer spelen

Thom moest vandaag wat werk verzetten voor Tom’s Planner, dus ik heb de handen maar eens uit de mouwen gestoken en ben begonnen met het schilderwerk van de kastjes. Het idee is om al het houtwerk wit te schilderen en de muren een vrolijk kleurtje of behangetje te geven. Ik heb een mooie wit laten mengen bij de Home Depot en wat schilderspullen gekocht. Eén kast uitgekozen, beetje overzichtelijk, zodat niet de hele camper in de steigers hoeft. De dame aan de kassa zei tegen me dat ik toch zeker niet zelf ging schilderen? Dat vrouwen veel beter waren in het geven van aanwijzingen 🙂 Ook toen ik zei dat mijn man druk bezig was met de elektra en ik ook mijn steentje wilde bijdragen, hield ze voet bij stuk! Ik heb haar maar niet proberen uit te leggen dat ik het juist leuk vind om te doen.

Voor de internet geeks: je kunt hier bij de Home Depot betalen met Paypal, eens uitzoeken of dat voor ons Nederlanders ook geldt. Bij de fietsenwinkel hadden ze Square, een super handig apparaatje dat je in je iPad of iPhone klikt en waarmee je creditcards kunt swipen. Een hele simpele manier om mensen met creditcard te laten betalen zonder dat je daar hele dure contracten voor hoeft aan te gaan als ondernemer.

Vanmiddag zijn we gaan wandelen bij de Grapevine Canyon. Dat is hier een kwartiertje rijden vandaan. Er zijn hier meer dan 700 rotstekeningen te zien, gemaakt door Indianen tussen 1100 en 1900.  Bijzonder om te zien, helaas hebben historici nooit kunnen achterhalen wat de betekenis is van de tekeningen. Een raar verhaal dat ik las op wikipedia; in 2010 hebben drie onverlaten de rotstekeningen beschoten met een paintball gun…wie verzint dat nou. Ze hebben een boete en gevangenisstraf gekregen.

IMG_2801

Het info bord bij de parkeerplaats

DSC_0038

DSC_0045

DSC_0044

grapevine-canyon

grapevine-canyon-2

Spelen met de iPhone 🙂

 

 

By | 2015-02-10T02:46:41+00:00 February 8th, 2015|onderweg|3 Comments

About the Author:

3 Comments

  1. Thomas February 8, 2015 at 3:21 am

    Ha die iPhone foto’s zijn goed gelukt 🙂

  2. Tamara February 8, 2015 at 9:18 am

    Wat een bijzonder leuke foto’s!!! Hoe heb je dat gedaan??

  3. Sasja February 8, 2015 at 7:17 pm

    Zo fijn dat Bickel met haar speeltje aan komt lopen, zoveel waard !

Comments are closed.