28 oktober: Wat een prachtige natuur

//28 oktober: Wat een prachtige natuur

We staan hier nu een dag midden in de natuur. Af en toe hoor je wel een safari jeepje langsrijden over de ‘main road’, die veel wordt gebruikt om tourtjes te maken. Thom vertelde gisteren dat ze wel 20 jeepjes voorbij zagen komen toen ze terugkwamen van de trails. Die waren allemaal naar de zonsondergang over de bergen gaan kijken. Zo leuk dat wij geen tourtje hoeven maken, maar hier gewoon dagen achtereen gratis kunnen staan! Geweldig!

Vandaag rustig op gestaan, iedereen wordt steeds een beetje later wakker. Behalve Felix volgens mij, hij is echt een vroege vogel 🙂 De tafel buiten gezet en lekker in de zon ontbeten. Thom en Daan moesten nog even langs de fietsenwinkel na het ontbijt en toen lagen er al weer wat mannen een dutje te doen 🙂 Het plan was om vandaag een flink stuk te fietsen, dus een klein beetje beetje extra rust, kon geen kwaad!

De laatste taart van gisteren opgegeten (een hele lekkere vruchtentaart, vonden we allemaal erg onamerikaans) met een bakkie koffie en toen waren ze weer terug, klaar voor een tochtje. Ik heb heerlijk hier in de zon gezeten en genoten van het uitzicht, nog even een half uurtje gesport, serietje gekeken en boekje gelezen. Wat een super relaxte dag. Rond half vijf kwamen de mannen weer enthousiast terug van de trails, ook voor hen een geslaagde dag dus!

Vanavond binnen gegeten: rijst met curry en salade. Het is grappig dat je prima met zes man hier binnen kunt eten, daarna marshmallows bij het vuur, maar helaas is het gas op dus dat ging langzaam uit. Goede reden om een filmpje te doen in de camper: De nieuwe wereld met Bianca Krijgsman, echt een aanrader. Mooie sfeervolle film.

IMG_9062

met een paar klapstoeltjes en een krukje van de Ikea, kunnen we met zes man prima aan tafel eten!

IMG_0416

IMG_2635

IMG_2642

IMG_0423

IMG_2636

IMG_0386

IMG_2647

Een chippie ging er wel in!

IMG_9072

IMG_8613

We eten deze dagen van papieren bordjes en drinken uit plastic bekers want dat scheelt afwas en dus water! We moeten zuinig zijn als we zo met zes man van onze watertanks gebruik willen maken. Iedereen neemt na het fietsen een snelle militairy shower!

By | 2015-10-29T06:09:59+00:00 October 29th, 2015|onderweg|Comments Off on 28 oktober: Wat een prachtige natuur

About the Author: