22 september: We’re back!

//22 september: We’re back!

Wat een heerlijkheid om weer terug te zijn in de camper! Ik was er aan toe om weer naar ons huisje op wielen te gaan. Na een jaar hard werken met mooie resultaten (veel werk gemaakt, verkocht en een nieuwe galerie gevonden!) nu drie maanden helemaal niks en genieten van de prachtige natuur hier in de VS.

Sinds een week zijn we in Heber City, Utah (waar we de camper vorig jaar in de stalling hebben gezet), maar ik had tot nu toe nog niet veel te melden. Even wat bijslapen, auto naar de garage voor check-up, boodschappen doen, maar ook…mijn nieuwe fiets ophalen! Na maanden van veel wikken, wegen en reviews lezen, heb ik de knoop doorgehakt en een elektrische mountainbike gekocht. Thom en fietsen veel samen en ook wanneer ik goed getraind ben, blijft er een enorm niveau verschil tussen ons. Ook al zou ik nog zo mijn best doen (waar ik helemaal geen zin in heb), dat verschil blijft dus lijkt een elektrische MTB dé oplossing.

Mijn geduld om ‘m uit te proberen werd nog even op de proef gesteld door een dag vol regen, maar gisteren was het weer goed en zijn we naar een trail gereden vlakbij de camping. Volgens MTB Project.com (waar heel veel trails in de VS op te vinden zijn), was dit een geinig trailtje, niks bijzonders… Nou dat is dan volgens Amerikaanse maatstaven, want het was een prachtige trail! Langs een meer, rijden door een glooiend landschap van hoog geel gras. En lieve lezers…mijn fiets is een beest!! Het is echt geweldig om zo te fietsen! Ik hoef de ondersteuning niet perse aan te zetten, hij fietst ook heel fijn zonder, maar zodra ik moet klimmen klik ik de ondersteuning aan en dan is het alsof de helling in het niets verdwijnt. We moeten allebei even wennen aan deze dynamiek, Thom zei al: het voelt heel ouderwets aan, wat ik aan het doen ben haha! Maar één ding is heel duidelijk, het niveau verschil is weg! Dit betekent dat we langer kunnen gaan rijden, maar ook trails met veel klimmen zijn geen probleem meer. Mijn accu schijnt in tussen de 50 en 120km mee te gaan, meer dan genoeg powerrr dus!

By | 2019-09-22T16:43:40+00:00 September 22nd, 2019|onderweg|5 Comments

About the Author:

5 Comments

 1. Arie en Elly September 22, 2019 at 5:17 pm

  Gave fiets Bianca! Veel plezier daar!

 2. Ilse September 22, 2019 at 6:49 pm

  Veel plezier met je beest!

 3. Yvette September 22, 2019 at 8:55 pm

  Wat een prachtige natuur! Als Hollander is zo’n uitzicht rustig het hoogtepunt van je vakantie. Geinig trailtje. Ik kan alleen die jacuzzi niet plaatsen! 🤔😄

 4. Edwin September 24, 2019 at 2:45 am

  Like like like!🤘. Tot snel..

 5. Edwin September 24, 2019 at 2:46 am

  Like like like. Tot snel

Comments are closed.