18 augustus: Wilde paarden!

//18 augustus: Wilde paarden!

Vandaag niet echt een verhaal, maar meer een fotoverslag. We hebben niet echt wat bijzonders gedaan, maar wel wat leuke foto’s gemaakt! Thom is helemaal in zijn nopjes want hij heeft van zijn zakgeld een drone gekocht. Heel mooi compact apparaatje, ik denk dat ie zelfs in de fietsrugzak past! Oh ja, je leest het goed, wij hebben allebei zakgeld. Werkt super, want dan kan de ander niet zeuren over dingen die je graag wil kopen! Kan het iedereen aanraden! 😄

Onze plek

Ook vanuit binnen zo’n mooi uitzicht!

 

Ik was even naar beneden gefietst voor een foto van ons op de klif. Heel goed kijken dan zie je de camper staan!

Uitzicht vanuit de camper, we zien veel lange treinen langsrijden!

Een paar weken geleden stonden mijn zus en haar man in Colorado op een camping toen er een enorme hagelbui losbarste! Twee dakramen kapot. Thom heeft ze vanmorgen vervangen, dus ze zijn weer als nieuw! In de badkamer nu een helder raam en dus is die ruimte plotseling veel lichter!

Lunchen bij een diner 10 minuten rijden bij de camper vandaan. Ik denk dat we nog nooit in zo’n echte Amerikaanse jaren 50 diner zijn geweest. Heel gaaf!

 

Daar hoort een milkshake bij! Ja en ik kijk een beetje moe, was ik ook, weet niet zo goed waarom! 😀

De diner van buiten, net een extra large Airstream!

Toetje van de dag! Wilde paarden vlakbij de camper! Thom komt terug van een stuk fietsen en roept dat ik moet komen kijken. Heel bijzonder! We konden heel dichtbij komen, ze trokken zich niks van ons aan. Heel mooie beesten!

By | 2018-08-19T03:41:22+00:00 August 19th, 2018|onderweg|Comments Off on 18 augustus: Wilde paarden!

About the Author: