12/13 juli: Puntjes op de i

//12/13 juli: Puntjes op de i

Nou de camper glimt weer als een zonnetje van binnen en van buiten. Alles is gecheckt en na gelopen, dus volgens mij kunnen mijn zus en haar familie er mee op stap! Gisteren een heerlijk dagje gerommeld op de camping. We hoefden niet zo heel veel meer te doen, behalve dan wat boodschappen. Voor de lunch waren we naar Midway gereden, een klein plaatsje dat tegen Heber City aanligt en waar een goede pizzeria (houtgestookte oven, anders hoeven we ‘m niet. Nu we zelf een pizza oven hebben, zijn we verwend geraakt!) zou zitten. Het was een heel gezellig eettentje met een groot terras en prima pizza! Het dorp deed ons wel heel erg Zwitsers aan en we vroegen ons dus meteen af of hier een stel Zwitsers waren neergestreken aan het eind van de 19e eeuw, maar toen we het googlden, bleek dat het puur vanuit een toeristisch oogpunt zo was gemaakt! Ze houden al decennia lang een oogstfeest en sinds ze daar een Zwitsers tintje aan hebben gegeven, komen elk jaar duizenden mensen af op dit festival! Heel goed verzonnen dus! Toen op het heel de klok tegenover het café begon te slaan, ging er daarna een luik open en draaide twee Tiroler poppen in kledendracht rond en zongen zelfs in het Zwitsers/Duits een liedje, inclusief gejodel! Echt heel geestig.

Vanmorgen is de auto nog even naar de garage geweest, het handrem pedaal konden ze vervangen en dus doet het ook weer helemaal goed. Thom kon ook zijn fiets weer ophalen en was helemaal in zijn nopjes dat deze het weer deed! Maar helaas naar twee rondjes over de camping om ‘m te testen, liep de rem weer aan! Heel irritant want de andere rem moet dus ook worden vervangen, maar het onderdeel had de fietsenwinkel niet meer op voorraad. Niet fietsen dus nog ergens de komende dagen…pas in augustus weer.

Nou ik ga eens even lekker zitten, je bent toch nog wel even bezig om de puntjes op de i te zetten en ik had heel leuk plakplastic gekocht met een patroon van Delftsblauwe tegeltjes waar ik in de badkamer een begin mee heb gemaakt en ook op de trap naar de slaapkamer heb geplakt. Ziet er super leuk uit!

Oh ja, we hebben ook besloten om de camper en truck hier op deze camping te stallen in november als mijn ouders klaar zijn met hun trip. Dat is wel zo simpel. Vaak kun je een plek namelijk ruim van te voren niet reserveren en dus wordt het meestal een last minute gebel en gecheck voordat je een plek hebt. Het is tot nu toe altijd wel gelukt, maar dit is wel gerelaxed. Het kost ons ook maar 80 dollar per maand, zo goedkoop hebben we nog niet eerder gestaan. Het klimaat is hier niet ideaal, het zal in de winter gaan sneeuwen, maar ik denk dat hij dat wel overleeft voor een keertje 🙂.

Het plaatsje Midway staat vol ‘Zwitserse gebouwen’!

Heel oud tank stationnetje waar nu een koffie tentje in zit.

Terras pizzeria

Broodje gebakken! Helemaal in mijn nopjes met hoe die is gelukt…maar helaas teveel zout er in gedaan…

Nieuw plakplastic

Badkamer wordt gepimpt!

By | 2018-07-14T01:08:58+00:00 July 14th, 2018|onderweg|Comments Off on 12/13 juli: Puntjes op de i

About the Author: