Wat een hangdag vandaag! We hebben uitgeslapen en moesten om 10 uur bij de Apple Store zijn, maar daar liepen we alweer te gapen! Mijn laptop gaat gemaakt worden, gelukkig vielen de reparatiekosten mee (al is dat relatief aangezien het Apple betreft, maar het was goedkoper dan een nieuwe kopen) en krijg ik ‘m over een paar dagen weer terug.

Na een klein rondje door de Mall en leuke gympen voor Thom, reden we terug naar de camping. We hadden besloten om een andere plek te kiezen, eentje dichterbij het Wifi signaal en zonder blazende airco naast de deur. Nu staan we naast het zwembad (helemaal niet erg aangezien de temperatuur richting de 34 graden gaat volgende week!) en vlakbij de Wifi lounge. Het is hier wel wat drukker, maar we hebben een prima plekje en ik heb liever gillende kids in het zwembad die lol hebben dan een knorrige buurman met een fluitende airco!

Na de verhuizing en een gezellig, zij ietwat blokkerig skype babbeltje met mijn ouders, ploften we allebei met een bord eten op de bank en daar zijn we een paar uur blijven plakken voor de tv. Ondertussen kwamen er allemaal appjes binnen van de Canada-gangers die door de jetlag nog helemaal niet moe waren en uiteindelijk door mij met het advies een melatonine pilletje te nemen, naar bed werden gestuurd ;-). Wel gezellig om nog even wat vakantie na te babbelen!

Waarom we nou zo gevloerd waren vandaag? Ik denk toch even bijkomen van het tempo van de afgelopen weken, het vele geklets (we hadden natuurlijk aardig wat bij te praten) en voor ons het gevoel alles er uit te halen wat er in zit voordat ze weer naar huis zouden gaan.

Eind van de middag toch de fietskleren aan en nog even een frisse neus halen en wat sporten. Nu een hele leuke route naar de overkant van het water door allemaal parken en via wat geinig bruggetjes een mooi rondje gereden terug naar de camping. Hier staan overal picknick banken en veel bbq’s en door het mooie weer waren er heel veel groepjes vrienden/familie gezellig aan het borrelen en eten. In de rivier stonden veel mensen ook te vissen en over het water voer de reddingsdienst op en neer. Het water stroomt vrij snel, dus we vroegen ons af of ze dat doen om mensen er snel uit te kunnen vissen als ze in de stroming terecht komen. Waarschijnlijk is het water erg koud en duurt het niet lang voordat je onderkoelt raakt.

Vanavond lekker vroeg naar bed en hopelijk zijn we morgen wat frisser!

IMG_6817

De fietsbrug hangt onder de autobrug!

IMG_6819

IMG_6815

Thom wilde ook even in beeld 🙂

IMG_6808

Het ene mooie park na het andere

IMG_6806

IMG_6813

IMG_6822

Via een steil haarspeldbochtig fietspad terug de berg op (hoogte van de autobrug), moest even op adem komen 😀

IMG_6825

Mooi uitzicht met in de verte de rockies!