Het is alweer prachtig weer vandaag. Ric is echt een vroege vogel, maar Ilse en ik liggen wat langer te dutten. Fijn dat de wekker niet gaat vanmorgen :-). We ontbijten buiten aan de picknicktafel in het zonnetje. Heerlijk. Gisteren hadden we al bedacht om vanmorgen het water op te gaan. Het meer waar we bij staan, ziet er heel aantrekkelijk uit om op te varen met de supplank en de kajak.

We zagen twee dagen geleden mensen vanaf de camping naar beneden lopen met supplanken en dat zou nog wel kunnen met die van ons, want die ik ook vrij licht, maar de kajak is helaas veel te zwaar. We stoppen alles dus in de auto en doen de plank achter in de bak. Iemand moet er wel bij blijven zitten, want hij steekt behoorlijk uit over het dak, dus Ric en Ilse gaan aan twee kanten zitten om de plank vast te houden. We hoeven niet ver te rijden naar de boat ramp dus dat kan prima.

Het is echt prachtig op het water. Langs de kant staan heel veel grote granieten bolders, heel pittoreske. Er zijn geen grote boten op het water, alleen maar andere supplanken en kano’s. Bij een strandje wagen we ons aan het water. Het is super koud, maar na wat ademhappen is het toch wel lekker!

’s Middags gaat Ricarda naar Andrea in Colorado Springs. Ze wil graag zien hoe ze woont en dan krijgen ze kans om even samen bij te kletsen. Zij neemt de truck en Ilse en ik blijven op camping. Ik maak wat curry voor de lunch en als we zitten te eten horen we plotseling een harde piep. Het eerste dat ik denk, is dat er een batterij van een brandalarm bijna op is. Ik trek twee brandalarmen van het plafond, haal de batterijen er uit en verwacht dat het piepen wel zal zijn gestopt…PIEP!! Hè, hoe kan dat nou! Ik kijk naar het brandalarm in mijn handen, waar ik net de batterij van heb verwijderd, het is toch echt onmogelijk dat die nog piept. We eten verder, maar elke 30 seconden blijft er iets piepen. We snappen er niks van, het geluid komt dan weer uit de keuken, dan weer uit de woonkamer en uiteindelijk schuif ik de kast waar de tv achter hangt naar voren en zie daar nog de gasdetector in de muur zitten. Dat ding geeft normaal geen enkel geluid, al die jaren niet dat we de camper inmiddels hebben, maar nu de kast weg is, komt de piep duidelijk daar vandaan! Ik google het probleem en vindt als snel op een forum de reden: het filter blijft 5 jaar goed en daarna moet je het vervangen. We weten het apparaat te resetten en gelukkig, de piep blijft weg! Voelt wel fijn om dit zelf te hebben kunnen oplossen! Het filter hebben we nog niet vervangen, hopelijk houdt ie het nog even vol.

Na dit piepavontuur ploffen we op de bank, om een BBC pottenbakwedstrijd te kijken. We zitten allebei op pottenbakken, dus dit is wel aan ons besteed. Eén aflevering worden er twee, lekker lui en ’s avonds kijken we er nog twee haha! Het waren volle dagen, dus we duiken ook vroeg ons bed in. Morgen weer verkassen!