We gaan weer verkassen vandaag! Het zal een beetje een uitdaging zijn om de camping af te rijden, want het is een vrij krap rondje. Ilse en ik pakken na het ontbijt alles in en rond een uur of 10 komen Andrea en Ricarda terug van logeren bij Andrea. Leuk dat ze een paar dagen meegaat!

Ricarda haakt deze keer de 5th wheel aan en dat gaat super goed. Ilse rijdt ‘m vervolgens van z’n plaats en ik geef haar aanwijzingen. Ze is een beetje eigenwijs, dus ik moet af en toe roepen ‘Ilse! naar mij kijken!’ Haha! Het duurt eventjes, maar het lukt om twee krappe bochten te maken. Ik word voordat we aankomen op de nieuwe camping ook nog even getrakteerd op een uitzonderlijk krappe bocht met een stijle wand aan één kant en een afgrond(je) aan de andere kant, maar het gaat goed! Hopelijk is die ook goed te doen, als we weer wegrijden over een paar dagen, we gaan het zien.

Ilse rijdt verder tot we in het dorp zijn, waar we wisselen en ik het overneem. Het is ongeveer 1.40 minuten rijden tot aan de KOA, een rv park vlakbij de camping waar we naar toe gaan, om te dumpen. Het blijkt dat we toch wel wat water hebben gebruikt, meer dan ik had gedacht. Ze vragen wel een fors bedrag: 20 dollar, waarschijnlijk omdat we niet veel keus hebben. Donkere wolken pakken zich samen, maar gelukkig vallen er maar een paar spatjes regen. ’s Avonds zien we ook nog heel veel flitsen van een onweersbui, maar het blijft gelukkig rustig de rest van de nacht.

De camping ligt echt super mooi. Direct aan de rivier en bij de ingang van een groot natuurgebied. Dit is wel een plek om nog een keer terug te komen. We hebben een makkelijke plek en ik krijg de camper zonder moeite op z’n plaats. Het is inmiddels bijna 3 uur en we hebben nog niet geluncht dus we snacken even wat chips en hoppen dan weer in de auto om in Buena Vista wat te gaan eten. Daar was ik ook al even geweest met Thom, toen we bij Twin Lakes stonden en na een stukje gewandeld te hebben door Main Street, stel ik voor om naar de waterkant te rijden en daar wat te eten. Het is zo’n aparte nieuwbouw wijk, met mooie houten huizen en een heel leuk parkje dat langs de rivier loopt. We lopen een stukje en gaan dan eten bij het Surf Hotel. Het doet helemaal niet Amerikaans aan, eerder Europees, maar de porties daarentegen…wauw! Andrea en Ilse hebben allebei lasagne en die hadden ze ook wel kunnen delen!

We eten nog een ijsje en zitten in het parkje op één van de leuke mozaïek zithoeken die ze daar hebben neergezet. Ik zou het super leuk vinden om ook zo’n zithoek in onze tuin te hebben, maar volgens mij had ik dat ook al in de vorige post gezegd!

Rond een uur of half acht zijn we terug bij de camper en terwijl ik mijn postje schrijf, wordt er aan tafel een luidruchtig potje ‘Exploding Kittens’ gespeeld. Dat is toch wel een favoriet spelletje hier de camper. Toen de fietsvrienden van Thom hier waren, speelden ze dat ook elke avond.