7 en 8 oktober: Kajakken, Moab en nieuwe Camping

//7 en 8 oktober: Kajakken, Moab en nieuwe Camping

Maandag 7 oktober: We staan in de chill stand, heerlijk! De mannen zijn even uitgefietst, ik heb zin om wat te rommelen op de camping en Ilse en Edwin gaan samen met Isa naar Moab om rond te kijken en wat boodschappen te doen. Er zit hier bv een geweldige tweedehands outdoor kleding winkel, zeker een must als je hier bent en een stuk goedkoper dan alle andere (geweldige) outdoor winkels!

Terwijl Thom buiten bezig is met z’n fiets, wordt hij aangesproken door iemand die graag ons plekje over wil nemen als wij morgen weggaan. Helemaal prima en nog beter als we horen dat ze ongeveer een week willen blijven en ze het natuurlijk prima vinden als wij het stokje weer van hen over nemen, zodat we hier kunnen staan als volgende week dinsdag de fietsvrienden van Thom aankomen.

’s Middags hebben Ils en Ed er nog wel oren naar om met onze kajak die rivier af te zakken. Het is een prachtig tochtje en de hoge rotswanden zijn nog indrukwekkender vanaf het water. Het is bijna windstil en het water op sommige plekken spiegelglad! We hebben toch al veel plezier gehad van deze opblaasbare boot, meer dan ik had gedacht.

Dinsdag 8 oktober: We wisselen vandaag van plek. Na alles ingepakt te hebben, rijden we eerst het dorp in om te dumpen en onze watertank vullen, doen wat boodschappen en eten een broodje bij Love Muffin. We hebben geen haast, want Thom en ik waren vorige week even gaan kijken bij de camping waar we naar toe willen en er was genoeg plek. Ik denk dat we rond drie uur de Horse Thief camping oprijden en wat een geluk! Twee plekken vrij, ook nog naast elkaar, met geweldige vergezichten, kan niet beter. We staan hier op 1700 m hoogte en daardoor heb je hier een geweldig uitzicht. Nadat Isa mij geholpen heeft met het weer inrichten van de camper, spelen we samen een uurtje het spelletje Lumi (aanrader! Waanzinnig mooi vormgegeven en Isa is er helemaal weg van). En als afsluiting van de dag eten we strawberry rubarb pie, drinken thee en doen Disney hints bij het kampvuur!

Effe werken in de coffee bar in het dorp, prima internet!
By | 2019-10-10T03:20:34+00:00 October 10th, 2019|onderweg|Comments Off on 7 en 8 oktober: Kajakken, Moab en nieuwe Camping

About the Author: