We gaan iets super leuks doen vandaag! We gaan off road met een ATV karretje! We hebben gisteren eentje gereserveerd waar je met zes personen in kan zitten en een onwijs leuk boekje gekocht met allemaal gave routes rondom Moab. Er gaat een hele wereld voor ons open! Dit zijn niet alleen routes die je kunt doen met van die kleine karretjes, maar sommige zijn ook geschikt om te rijden met een 4WD truck zoals wij hebben. Nog meer redenen om hier weer terug te komen!

Het is vandaag nog warm, in de voorspelling zit wel flink wat wind maar wel met 27 graden. Dit in tegenstelling tot vannacht en morgen. Er gaat een kou front overkomen en ze zeggen dat de temperatuur morgennacht naar -6 gaat waar we nu staan! Nog even genieten van de warme zonnestralen dus.

We rijden rond kwart voor tien naar het dorp en worden om 11 gedropt aan het begin van de Hurrah Pass trail. Het is een prachtige trail die ons naar een pass brengt met enorme uitzichten over de Colorado rivier en zelfs zoutpannen (niet zo mooi als op Curaçao). Aan de ene kant is het landschap herkenbaar, maar we zien super mooie rotsformaties die ik nog niet eerder heb gezien. Het is ongelooflijk hoe dit landschap zo groots en gevarieerd is, terwijl het op papier aangeduid wordt als ‘high desert’, wat veel mensen waarschijnlijk niet heel aantrekkelijk in de oren klinkt.

Het is echt een super mooie route. We rijden allemaal, zelfs Isa! Een deel van de weg is gewoon een 4WD grind weg, maar er zit ook een mooie klim en afdaling in. Genoeg om een beetje te proeven hoe het rijden met zo’n ATV-ertje is. Het is wel wat lawaaierig, wij geven de voorkeur aan fietsen, maar mochten we dat om de één of andere reden ooit niet meer kunnen, dan is dit zeker een leuk speeltje om te overwegen!

De foto’s spreken weer voor zich!

Isa en ik spelen Lumi!
Prachtige zonondergang vanavond! Ben benieuwd hoe koud het gaat worden vannacht!