Yeah! Vandaag is de dag dat mijn boek uit is gekomen! Ik word om drie uur ’s nachts al wakker van appjes op mijn telefoon, maar dwing mezelf om ze niet te lezen en zet mijn telefoon op vliegtuigstand. Als ik om kwart voor zeven weer wakker word, vind ik het laat genoeg om te kijken. Helaas nog geen berichtje van Thom over de boeken, maar een half uurtje later, komen de eerste foto’s binnen van een aantal pallets vol dozen die naar boven moeten. Het lukt me om Thom te bellen en hij vertelt dat het boek echt heel mooi is geworden, ik ben super blij en Thom zegt zelfs een beetje emotioneel te worden van al die boeken. Ik kan echt niet wachten om het boek ook echt in handen te hebben, het voelt nu nog een beetje onwerkelijk, maar ik moet nog even geduld hebben.

Ik kan niet wachten tot we wat beter internet hebben en we besluiten om naar Steamboat Springs te gaan. We moeten alle drie wassen draaien en we hebben mazzel want als we aankomen bij de laundromat, blijkt deze best wel goede wifi te hebben! Ik bel eerst met Thom om het boek via de video te zien. Mijn atelier staat vol met dozen, zo grappig om te zien. Daarna nog wat e-mailtjes beantwoorden en mijn postjes live zetten. Ilse belt lekker uitgebreid met Edwin en Ric doet ook het één en ander voor haar bedrijf Bagiri.

Rond half twaalf zijn we klaar en zoeken we een leuk tentje om te lunchen. We vinden een super schattig plekje aan een beekje, een terras met mooie rode parasollen. We bestellen Mimosa’s en Pink lady’s om te proosten en ik voel me gewoon een beetje jarig! Het eten is weer heerlijk, sinds ik bedacht dat ik eigenlijk wel klaar was met het Amerikaanse menu, maar we hebben veel mazzel met het eten sinds de meiden er zijn! Bijna overal boven gemiddeld goed! Ik eet een quinoa bowl met mango, portobella en feta, Ilse krijgt avocado toast met rucola en vijgenjam en Ric bestelt een watermelon salade met feta. Twee extra porties frietjes er bij als tegenwicht voor al dit gezonde voer haha!

Na de lunch lopen we het dorp in om wat winkeltjes te kijken. Het is echt een heel leuk plaatsje. In de winter is dit echt een ski-oord, je ziet de skipistes liggen en er zijn zelfs een paar schansen, voor schansspringen. Het is al bijna zes uur als we nog even naar de Walgreens rijden, om te informeren of Ricarda en Ilse daar een PCR test kunnen doen. Die hebben ze nodig om terug te vliegen naar Curaçao. Het is even wat gedoe, maar nu hebben ze een afspraak bij het ziekenhuis voor aanstaande woensdag!