We starten vroeg, maar wel lekker rustig op vandaag. Eerst even een beetje op de telefoon in bed en daarna nog een laatste keer douchen op de camping. Lekker lang is echt een luxe na al die korte douches in de camper.

Ricarda is al bezig met het ontbijt als ik terug kom en we dekken de tafel buiten in de schaduw. Het is pas half negen en de zon is al vrij fors. Als we later de camper inpakken, voel je dat het echt een warme dag gaat worden. Wij zullen er verder niks van merken, want we gaan het weer hogerop zoeken!

Ik leg het één en ander uit aan Ric en Ilse en het inpakken gaat lekker snel met z’n drieën. Het gaat heel soepel, het enige dat ik vergeet is om eerst de achterpootjes in te draaien en als daar teveel gewicht op komt, dan kan je ze niet meer makkelijk omhoog komen, maar het gaat net goed. Verder gaat het aankoppelen prima. Ik ben helemaal niet zenuwachtig, ook al is Thom er niet, ik merk nu echt dat ik zelf heel veel ervaring heb, ook al doe je het normaal met z’n tweeën. Even rustig nadenken of we niks vergeten zijn en dan hopt Ric achter het stuur, want op de camping rijden is een goede manier om even te oefenen. Na het dumpen gaat Ilse achter het stuur en die rijdt het park uit. Daarna neem ik het over. De snelwegen in en om Denver zijn best wel heftig. Gelukkig is de route wel vrij recht toe recht aan en we hoeven ook niet lang te rijden, een kleine twee uur naar de volgende camping.

We moeten het laatste stuk off road en we worden getrakteerd op een flinke hoeveelheid wasbord. Mijn hemel wat worden we door elkaar geschud. Gelukkig is het niet lang, maar als we op de camping de deur openen, ligt alles behoorlijk overhoop. Extra oppassen met de kastjes en de koelkast want anders schrik je je een hoedje van alles dat er uit komt vallen.

De camping ligt erg mooi en we hebben vanaf onze plek net uitzicht op het Rampart Reservoir waar we vlakbij staan. Daar wil ik wel graag nog even op suppen ergens de komende dagen! Het is een pull through en dat is normaal heel fijn, maar deze is super smal. Ik denk niet dat we ooit op zo’n smalle plek hebben gestaan. Toch krijgen we ‘m goed op z’n plaats en met wat extra blokjes ook waterpas. We vallen wel op, want de meeste mensen staan hier met een tent of een kleinere trailer of busje.

Na een groot glas water besluiten we om naar het water te lopen. Er gaat een pad vanaf de camping en het een prachtig door het bos met veel berkenbomen. We zien zelfs wilde frambozen! That’s a first. Er lopen nog wat andere mensen naar beneden met een SUP plank. Eerst denken we nog, dat gaan wij ook doen, maar als we weer naar boven lopen, merken we dat de lucht toch wel heel ijl is (ik denk dat we hier op 2800 meter zitten) en zien we er toch vanaf. Beter even met de auto naar de boat ramp rijden, die om de hoek ligt.

Rond 17:00 uur rijden we naar het dorp om daar wat te gaan eten. Woodland Park ligt hier vlakbij en we vinden een leuk terras aan de main street. Plots ligt er een mooi blauw envelopje voor me op tafel. Nog een mooie kaart? Gisteren kreeg ik ook al zo’n lief kaartje bij het nieuwe Rummikub spel! Het is inderdaad een lief kaartje, niet over de vakantie, maar of ik Ricarda haar Maid of Honor wil worden met haar bruiloft. Ahhhh ik ben echt zooo vereerd, super leuk! Dat gaat een prachtige dag worden, waar we ons nu al op verheugen!

Nu ga ik lekker slapen!