Tja waar ga je de tweede wedstrijd van het EK kijken in een stad met misschien wel de meeste sportbars ‘anywhere’! Ik zoek wat online en probeer ‘Waar kijken Nederlanders voetbal in Las Vegas’, maar helaas ik vind niks. Uiteindelijk besluiten we op de gok naar een sportbar op de Strip te gaan waar veel mensen enthousiaste reviews over schrijven. Ik weet dat reviews niet zaligmakend zijn, maar het is toch wel een heel handige manier om te checken of iets potentie heeft of niet. Als we zo onderweg zijn, dan maken we bijvoorbeeld vaak gebruik van Tripadvisor om eettentjes te vinden. Je leest dan snel wat mensen die ergens wonen leuk vinden en we zijn daardoor al vaak bij hele leuke plekjes terecht gekomen.

We gaan naar ‘Blondies Sports Bar & Grill’ waar gek genoeg alleen maar (rondborstige) brunettes werken. YEAH! De voorbeschouwing staat al op meerdere schermen aan, dus we kunnen kiezen welke het beste is. We gaan aan de bar ‘buiten’ zitten, want daar is het lekker koel haha! Volgens typisch Las Vegas recept hebben ze het winkelcentrum waar deze bar in zit, zo gebouwd dat het net lijkt alsof we onder een blauwe hemel met schapenwolkjes zitten in een door Vegas verkracht Toscaans dorp. Kun je je er dan een voorstelling bij maken? Italiaanse huisjes afgewisseld door reuzen barbies, neon verlichting en billboards met teksten als ‘101 Poll Dancing Course for Beginners’. Erg grappig en omdat alles mooi gemaakt is, leuk om naar te kijken en doorheen te lopen. Zoals de meesten van jullie weten, deed Nederland het uitstekend, iets wat voetbal kijken echt veel leuker maakt! Na de wedstrijd nog een rondje door het winkelcentrum gelopen, maar dat is toch echt niks voor ons. Zo lawaaierig en het was super druk. We hebben al meerdere keren tegen elkaar gezegd dat we blij zijn dat we volledig ingeënt zijn, want anders hadden we vrij snel rechtsomkeer gemaakt.

Goed nieuws van de garage: de truck is in prima staat, niets essentieels kapot, maar er moet wel een boel vervangen worden aan vloeistoffen en dergelijke. Ook twee nieuwe accu’s, beetje jammer want als de eigenaar van de storage ze elke maand even had gestart, zoals we hadden afgesproken, was dat misschien niet nodig geweest en dat was ook een stuk beter voor de motor geweest. Maar goed, het is zoals het is. Morgen kunnen we ‘m eind van de middag weer ophalen.