Oké, het is toch wel wat warmer dan normaal hier in Vegas. Op het weerbericht zeiden ze dat we vandaag misschien wel een warmte record gingen breken voor half juni. De huurauto gaf aan dat het om half twaalf vanmiddag al 50.5 graden was!! Vier maanden van het jaar leeft iedereen hier binnen, het is te doen om van je auto naar de ingang van de supermarkt lopen, maar veel langer wil je niet buiten blijven. Dat was ook de reden dat we bijna twee uur ín de auto met draaiende motor zaten te wachten op de man met de sleepwagen. Hij zou om 11 uur bij de storage zijn, maar kwam uiteindelijk pas om 12:45! Het had niet zoveel zin om boos te worden, want we hadden ‘m nodig en we zouden ‘m daarna toch nooit meer zien, maar lichtelijk irritant was het wel. Gelukkig heb ik de Kindle app op mijn telefoon staan en dus lekker opgeschoten in mijn boek. Toen de ‘beste’ man uiteindelijk kwam, was het ook zo gepiept en stonden we binnen 15 minuten bij de garage. Nu duimen dat er niks heel ingrijpends moet gebeuren.

Het is heel apart om te merken dat we één van de weinige Europeanen hier zijn op het moment. Ik las vanmorgen dat eind deze week de Europese Unie gaat beslissen dat Europa weer opengaat voor de VS en dan zullen de grenzen hier ook wel snel weer open gaan.

Na wat lunch bij de Whole Foods (onze favoriete supermarkt met een enorm buffet) en nog een bezoekje aan het postkantoor (zou een pakje liggen voor Thom, maar dat had hij per ongeluk naar Boulder in Colorado laten sturen…oeps!) zijn we de rest van de middag in het hotel geweest, lekker chillen in de airco!