Zo grappig hoe vol en tegelijkertijd hoe relaxed de dagen zijn. Vol met kletsen, leuke dingen doen, samen eten, vissen, ontbijten, koffie drinken, fietsen, uitstapjes, kajakken, suppen enz. en relaxed door de tijd die we overal voor nemen en niets hoeft, alles mag. De perfecte vakantiedagen waarbij het weer ons ook nog goed gezind is. Terwijl ik dit schrijf, probeer ik me te herinneren wat we allemaal gedaan hebben (ik schrijf meestal de volgende dag over de dag er voor). Ik weet het niet meer precies haha!…In plaats van met ‘s ochtends te beginnen, denk ik aan het avondeten: spaghetti bolognese gemaakt door Max..Max was de rode draad op 29 juli. Nu weet ik het weer. Hij vangt weer een vis ‘s ochtends en tussen de middag roostert hij voor ons allemaal twee prachtige forellen (ook die van gisteren), die super goed smaken!

Thom moet vroeg op om de auto naar de garage te brengen. Als hij aan het eind van de middag belt, dan blijkt dat er een aantal rubberen slangen moeten worden vervangen. De auto is dinsdag weer klaar zeggen ze…dat is niet handig. We staan hier al een week en willen eigenlijk wel weer op pad. We bedenken wat mogelijke scenario’s en uiteindelijk besluiten we om de afspraak wel door te laten gaan bij deze garage, maar op te schuiven naar 11 augustus. Dan rijden we de komende anderhalve week met een kleine lekkage en vullen we de vloeistof af en toe bij en laten we het repareren als Karin en Peter weer terug naar Denver moeten om hun camper in te leveren.

Ik stap voor het eerst weer op de fiets sinds ik mijn voet heb gestoken. Het gaat elke dag een stukje beter. Na dagen op slippers is in een schoen een beetje ongemakkelijk, maar echt pijn doet het niet meer gelukkig! Leuk om weer een stukje te fietsen samen met Thom. Klein stukje over een trail en dan over het fietspad naar het dorp om de auto op te halen. Daarna doen we nog even wat boodschappen. We nemen onder andere een mooie echte Amerikaanse apple pie mee als toetje. Yum! We eten dus onwijs lekkere spaghetti bolognese van Max aan de picknick tafel en drinken daarna koffie en thee in onze camper (het koelt flink af vandaag) met dus een lekker stukje taart. Als afsluiter van de dag, trakteren Karin, Noor en ik onszelf op drie afleveringen van Say Yes to the Dress. Na gisteren een aflevering te hebben gekeken van hetzelfde programma maar dan in Dubai, zijn we nu weer vertrouwd naar Randy in New York aan het kijken, die blijft zo lief en leuk!