Allereerst zal ik beginnen met het goede nieuws dat we kenteken platen hebben! Gelukkig schoot de dealer meteen te hulp en kon het maandag allemaal geregeld worden. Het bleek dat zij de tijdelijke platen zelf mogen printen en dat ze daarvoor niet contact hoeven leggen met de DMV (die stroperige overheidsorganisatie). Voorlopig kunnen we moet deze California platen (veel leuker dan platen uit Texas) rijden, maar uiteindelijk worden dat dus weer Texas ‘plates’ want daar staan wij geregistreerd. Echt een opluchting, want ik zie niet snel beren op de weg, maar nu zag ik ons nog minstens twee weken in dit oninspirerende plaatsje staan! Ik had al een backup plannetje om even een weekje bij mijn ouders op Curacao langs te gaan in dat geval haha! Had ik serieus ook wel heel leuk gevonden!

Sinds gisteren zijn we helemaal verhuisd naar de truckcamper! Het is grappig om te merken dat je eerst spullen wat grof opruimt, omdat er bijvoorbeeld nog geen planken in de hangkast liggen of je nog geen opbergkrat hebt voor een vak. Als gevolg daarvan liggen spullen nog op stapeltjes (heb ik een hekel aan) en ligt de douche ook nog vol met dingen. Maar sinds vanmorgen heb ik het gevoel dat heel veel dingen een eigen plek beginnen te krijgen. We hebben nog wel stapeltjes, maar de douche is leeg! Er staat in mijn Amazon mandje nog een boekenkastje voor naast de kledingkast en nog een kastje met lades voor naast de bank. Ik wacht even of daar nog een leuke Black Friday korting overheen komt! Jaja, het is weer zover. Vandaag was het Thanksgiving en waren veel winkels dicht. Ik begreep dat sommige winkels vanavond of om 12 uur al open gaan voor de grootste deals. Dan zullen we morgen wel weer videos van idiote taferelen langs zien komen.

Over idiote taferelen gesproken…Wilders wordt misschien de volgende premier van Nederland…ik had gehoopt op een linkse regering of anders de eerste vrouwelijke premier, maar ik behoor tot een minderheid, want 2/3 van de Nederlanders heeft erg rechts gestemd. Blijkbaar zijn heel veel mensen niet tevreden met hoe het nu gaat en misschien zelfs ook wel een beetje boos? Wel blij dat we mijn schoonmoeder gemachtigd hebben om te stemmen, dat is hoe dan ook belangrijk om te doen.

Vanmiddag zijn de nieuwe eigenaren van de 5th wheel langsgekomen! Ze zijn er helemaal blij mee! Vannacht slapen ze nog een nachtje in een hotel met hun hond en poes die ook gezellig mee zijn en morgen zien we ze weer en dan trekken ze er in. Ze hebben ook een lekker langer vakantie voor de boeg, heerlijk voor ze! De komende dagen gaan we ze zoveel mogelijk uitleggen hoe alles werkt en er ook een stukje mee rijden enz. Het voelt als een erg groot apparaat, maar je komt er ook snel achter dan alles hier overgedimensioneerd is en je overal kan rijden en vooral ook dat er nog veel grotere units zijn haha! Het was erg leuk om hen nu ook in het echt te ontmoeten, toen we de verkoop sloten waren wij in Nederland en zij op Curaçao.

Thom heeft vandaag ook nog de leestrips in de truckcamper vervangen. Wat een enorme verbetering! We zijn nu van 5000 Kelvin naar 2700 gegaan, dat is zo veel meer sfeervol licht en de vorige strips daar zag je allemaal kleine lampjes zitten, deze strips zijn heel uniform van licht. Echt super.