Vandaag zijn we aangekomen in Denver en vanaf hier reizen we samen verder met goede vrienden van ons. We zijn al heel vaak met elkaar op vakantie geweest en het is altijd gezellig. We rijden via Silverthorne waar we kunnen dumpen en ook nog proberen een wasstraat voor de camper te vinden. Helaas is het te krap en doen we nog een poging in Denver. Ook daar blijken we te groot, maar Thom vindt om de hoek nog een wasstraat en daar gaat het wel. Het zijn geen wasstraten waar je op een lopende band wordt gezet. Hier rij je onder een soort heel groot afdak met schotten. Meestal zijn er een aantal autoplekken en 1 of 2 hogere plekken voor campers of trucks. Ik kan met mijn voet nog niet zoveel, dus Thom steekt de handen uit de mouwen. Gevolg: super roze handen en voeten (slippers aan) door de kleurstof in het schuim! Het prikte ook een beetje zei hij, maar dat bleek gelukkig een grapje šŸ˜…. Ik neem het dashboard en de binnenkant van de ramen onder handen, dat kan ik mooi zittend doen. Het was wel nodig, want hij was door die paar maanden in de opslag in Grand Junction (woestijn) behoorlijk stoffig geworden.
Rond half drie komen we aan bij Standley Lake, een mooi meer aan de rand van de stad. We hebben twee plekjes aan het water. Terwijl we de camper inparkeren, bedenk ik me plotseling dat we nog water moeten tanken (er was bij de dumpstation geen drinkwater), godzijdank bedacht ik het me voordat we ā€˜m hadden losgekoppeld en de slides hadden uitgezet! Als uiteindelijk alles staat, rijden we nog even naar de supermarkt en naar een tankstation hier om de hoek, waar Amazon lockers staan. Ik heb wat pakjes besteld en sinds een paar jaar kun je die ook laten opsturen naar een kluisje. Deze staan overal in de stad, dus super praktisch.
Als we terugkomen op de camping zijn Karin en Peter ook aangekomen, hun kinderen Max en Noor zijn ook gezellig mee. Echt heel leuk reisgezelschap voor de komende paar weken!