23 augustus: The Art of Doing Nothing

//23 augustus: The Art of Doing Nothing

Gisteren geen blog want er was gewoon niks te melden! Lekker op de camping blijven hangen en wat rond gerommeld. Alle losse stukjes behang zitten weer vast, fieuw…dat was zeker een half uur werk :-). Thom heeft de oplossing voor zijn TP probleem gevonden, wat een held zoals hij de code doorspit naar de oorzaak van het probleem. ‘s Avonds zijn we naar de bioscoop geweest. Een prachtig complex midden in de stad, met heel veel alternatieve films, heerlijke stoelen en lekker eten. De mensen zijn hier vooralsnog heel relaxed, beetje alternatief. Santa Fe staat bekend om haar grote hoeveelheid kunstenaars en het aantal galeries down town is enorm. Morgen gaan we wat verder rondkijken in de stad.
Sinds vanmiddag doet de zonne-energie het ook weer, na een telefoontje naar de customer support was het zo gefikst. Onmogelijk om zelf op te lossen trouwens, het leek een beetje op een cheat code combinatie voor de playstation (voor ingewijden). Heel fijn want nu kunnen we weer off the grid staan en dat is leuk want we hebben een paar mooie plekjes op het oog! Colorado zit vol gratis kampeerplekken, waar je prachtig in de natuur staat.

Vanmorgen toch nog een rondje klusjes, want we moesten even langs bij wat rv reparateurs om te kijken of ze wat onderhoudswerk zouden kunnen doen aan de 5th wheel. Dat zou een paar dagen extra Santa Fe betekenen, maar de één zat vol en de ander deed geen ‘body work’. Dat betekent dat we Denver gaan aan doen over een paar weken, zodat we het daar kunnen laten doen.

Verder was de achterband van mijn fiets nog niet goed (die liep steeds leeg) en moest de olie worden ververst van de truck en hebben we die meteen ook even door de wasstraat gehaald. Ja, ja, allemaal heel interessante informatie :-).

Alle praktische regeldingen lijken nu gedaan en ik begin ook weer een beetje bij te draaien. We slapen de afgelopen dagen het klokje rond en ik had vooral zin om in een stoel te zitten en niks te doen! Morgen weer wat actie in de tent!

IMG_5142

De oude treinstellen van de oude Sante Fe railroad.

IMG_5145

IMG_5143

Geinige muurschildering

IMG_5157

Alles kan in de VS via een drive through, super handig!

IMG_5156

De auto glimt weer als een spiegeltje, nu de 5th wheel nog…das heel wat meer werk…

By | 2016-08-24T05:07:13+00:00 August 24th, 2016|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Anouk August 24, 2016 at 6:42 am

    Leuk hoor

Comments are closed.