20 jan: Pakjesdag

//20 jan: Pakjesdag

Ja hoor! We hebben ze eindelijk, alle pakjes die we hadden laten opsturen naar het postkantoor. We kwamen aan de balie, ik gaf mijn ID en de man die mij hielp, zei doodleuk: ‘Oh sorry I think we send them all back haha!’, wij konden er niet helemaal de humor van inzien en lachten denk ik een beetje als een boer met kiespijn. We waren ‘the talk of the week’ geweest en ik vermoed dat ons verhaal na de intro ‘Let me tell you what happend at my work today!’ bij aardig wat backyard BBQ’s uitgebreid uit de doeken is gedaan!

IMG_6214

Ja hoor, het past er allemaal in!

 

Twee trolleys vol met pakketten kwamen van achter en het was nog even passen en meten om het allemaal in de pick-up te krijgen! Erg fijn en afgezien van de ‘dubbele bestellingsprocedure’ wel heel praktisch om dit allemaal bij Amazon te kunnen bestellen. Ik ben helemaal blij met mijn ‘juicing station’, wat een luxe om dezelfde setup te hebben als thuis. Dat dit allemaal kan, flitst meerdere keren per dag door mijn hoofd en het voelt soms wat onwerkelijk. De mensen om ons heen, vinden ons ook wel curieus, want eigenlijk staan hier alleen maar Amerikanen. Het is natuurlijk ook geen camperseizoen en ook al was het hoogseizoen, dan nog zou je hier niet veel buitenlanders treffen, daarvoor zijn er teveel andere (grotere) trekpleisters in de buurt. En dan hebben we ook nog een hond bij ons die tijdens het wandelen haar eigen riem draagt. Gisteren hoorde Thom toen hij een blokje liep met Bick, uit een camper een gil, waarna er een raampje openvloog, gevolgd door een ahhhhwwwhatacuuuttie kreet. Bickel is ons mini celebrity 🙂

IMG_0850

 

IMG_0856

Uitgepakt!

 

Dat Tom’s Planner dit avontuur mogelijk heeft gemaakt, is toch wel heel apart. We hadden nooit gedacht dat door ons werk onze werkplek zo flexibel zou worden, dat we nu in een camper kunnen rondtrekken. Ook al hebben we nu even de stekker uit onze werkzaamheden getrokken, het is niet zo dat we dan helemaal niks meer hoeven te doen. Zo was een Willem-Alexander bestelling zoek, waardoor de gemeente Diemen al 10 dagen in de wacht zat en besloot de payment provider van Tom’s Planner plotseling te stoppen met communiceren als er nieuwe betalende of upgradende klanten zijn, waardoor Thom vanavond wacht moet houden tot 1 uur om handmatig accountwijzigingen door te voeren, waarna James (die de support doet) de dienst overneemt als hij weer wakker wordt in Groot-Brittannië. Maar we klagen niet, het is zelfs niet een ‘price to pay’, het is onderdeel van de charme van een eigen toko. En als het goed loopt, dan gebeuren ook dit soort dingen.

IMG_0858

Helemaal happy met mijn juice station! Wat een luxe!

 

Omdat

Omdat ze zo mooi zijn hier! Deze foto is trouwens gemaakt met mijn nieuwe iPad. Maakt erg mooie foto’s!

By | 2015-01-24T04:58:23+00:00 January 21st, 2015|onderweg|9 Comments

About the Author:

9 Comments

 1. Thomas January 21, 2015 at 4:46 am

  En al met al kregen we ook nog twee pakjes mee die niet voor ons bedoeld waren. Dus het was een goede dag. Ook al zat er in een van die pakjes schietschijven 🙂

 2. Robin January 21, 2015 at 10:32 am

  komen dan nu de aerial shots we,ve been waiting for? 😉

  Misschien waren de schietschijven een hint in de categorie ‘hold this’ haha.

  • biancthom January 25, 2015 at 2:50 am

   LOL!

 3. Matthes January 21, 2015 at 11:19 am

  Nice guys! Good to see that you’re making yourself at home 🙂
  Kaya will need such a heated blanket as well in a few months!

  • biancthom January 25, 2015 at 3:05 am

   Hé Matthes, Bickel has decided to sleep NEXT to her blanket and NEXT to hear new cushion…. :-/ LOL

 4. xandra January 21, 2015 at 8:28 pm

  Leuk hoor! Altijd een prettige bezigheid pakjes uitpakken ;-). En ik zie ook Plenty liggen, die heb ik ook, heel fijn kookboek! Aubergine met granaatappel pitjes is een aanrader!

  • biancthom January 25, 2015 at 3:04 am

   Hi Xan! Ik ga het opzoeken! Thanks voor de tip 🙂

 5. Sasja January 22, 2015 at 1:48 am

  Mooie foto’s !!
  En welke juicer vind jij erg fijn ?
  Vanmorgen ging die bij mij stuk !!! Vanmiddag uit het werk meteen een nieuwe gekocht, kan echt niet meer zonder.

  • biancthom January 25, 2015 at 3:04 am

   Hi Sasja, ik heb op Curacao een Solis juicer en hier nu een Omega, dat is een slowjuicer en erg mooi compact. Ik kan ook niet meer zonder!

Comments are closed.