feb 19: Pindakaas

//feb 19: Pindakaas

Zou je vanuit Amsterdam even op en neer naar Maastricht rijden om naar de dierenarts te gaan? Wij niet. Hier wel 🙂 Afstanden zijn hier zo anders dan bij ons. We willen eigenlijk nog heel graag naar de Hooverdam, maar dat is vanuit hier bijna 1,5 uur rijden. Dat is ongeveer hetzelfde als in de omgeving van Amsterdam zijn en iets gaan bekijken in Eindhoven. Super leuk die dam, maar een ander keertje weer. Er is hier zoveel te zien, zou je alles in je omgeving af willen strepen, dan kruip je vooruit in afstand en we gaan al zo langzaam haha!

Bickel heeft weer een clean bill of health. Erg fijn. Het was misschien wat overdreven om helemaal terug te rijden, maar zo hebben we het toch goed afgesloten. De dierenarts was helemaal opgewekt en liet nog een foto zien van de bal die hij uit haar buik heeft gehaald…een honingmeloen! Serieus! Nu er geen kankercellen gevonden zijn, is het voor hem waarschijnlijk wel een mooi dinnerparty verhaal…vandaar de foto op zijn telefoon? Wij gaan het maar zo snel mogelijk weer vergeten!

Ik schreef toch dat ik nog een verrassing had voor Thom? Zie foto hieronder! Let ook even op de tekst op de verpakkingen 😀 Zouden deze export producten van superieure kwaliteit zijn? Dat hoor je toch altijd, alleen het beste voor de export. Wij hebben in ieder geval al genoten van een boterham met pindakaas, échte pindakaas en niet die halfbakken die ze hier verkopen. Ben je ver weg van je heimat, dan proeft alles natuurlijk beter (al blijf ik het raar vinden dat de pindakaas van Calvé zo lekker én anders proeft dan alle andere pindakazen, maar dat ter zijde).

Grappig om te merken dat voor ons gevoel, we hier verder weg zijn van NL dan toen we op Curaçao zaten. Tuurlijk ook weer heel begrijpelijk als je de Albert Heijn, Douglas en harinkjes binnen handbereik hebt.

IMG_6530

Op weg naar Bullhead City

IMG_6535

Besteld via Amazon 😀 Zoek de verschillen met de Nederlandse verpakkingen.

 

 

 

By | 2015-02-20T01:19:12+00:00 February 20th, 2015|onderweg|Comments Off on feb 19: Pindakaas

About the Author: