feb 18: Dumpen die handel

//feb 18: Dumpen die handel

We zijn nu op weg naar een dumpstation om de tanks te legen. We hebben er een dikke week meegedaan. We weten dat er mensen zijn die 14 dagen kunnen overbruggen, maar dan moet je denk ik poepen in een gat in de grond, geen afwas doen en douchen met een washandje πŸ™‚ Helaas zit er geen dumpstation vlakbij de camping, we moeten er 40 minuten voor rijden. Het is nu midden op de dag dus lekker rustig op de weg en op de terugweg komen we vlak langs de winkel waar we de batterijen hebben gekocht, dus kunnen we die mooi ophalen (inmiddels zijn we teruggereden en werden we onderweg nog even gewaarschuwd door een automobilist dat één van de kleppen van de berging openstond! Oeps! Het check rondje dat je loopt als je wegrijdt bij de camping, misschien ook herhalen als je wegrijdt bij zoiets als een dumpstation πŸ™‚

IMG_1050

Vanmorgen eens even rustig gekeken wat het plan is voor volgende week. We zijn wel een beetje uitgekeken op de woestijn en hebben zin in een change of scenery. We worden nog een beetje beperkt door het weer, de bergen in is nog geen optie, daar is het nog te koud. De meeste campings zijn nog dicht. We gaan richting California en het ligt voor de hand om via Death Valley (daar loopt 1 van National Geografic scenic routes doorheen) en het Sequoia (vier klinkers achter elkaar!) National Park te rijden. Bij Death Valley enΒ in de buurt van Santa Monica hebben we een camping geboekt, de dagen daar tussen in gaan we ‘dry campen’.

Gisteren hebben we echt een prachtig stuk fietst. Zoals ik al eerder schreef, is er bij het Visitors Center een mooie stuk dat je kunt rijden/fietsen van 13 mijl. Het was gelukkig niet zo druk als in het weekend, dus alle ruimte op de weg. Het begon met een flinke klim, ik denk iets van 5 km omhoog, om uit te komen op 1000ft. Erg gaaf uitzicht, je kunt hier zo ver kijken! Aan het einde van de rit had ik wel behoorlijke zadelpijn, maar het was het wel waard πŸ™‚ Conditie ook weer wat vooruit door deze klimsessie. Thom keek me een beetje vreemd aan toen ik zei dat ik zadelpijn had, tot tijdens het tweede rondje (waar ik vriendelijk voor bedankte) na 2 mijl klimmen ook zijn zadel uit hout leek gesneden haha!

IMG_6514

IMG_6517

IMG_6509

Thom zijn haren zijn inmiddels eindelijk geknipt! πŸ˜€

IMG_6518

Uitzicht vanaf de top

 

IMG_1041-Recovered

Ondertussen in de camper… πŸ™‚

 

By | 2015-02-18T23:50:12+00:00 February 18th, 2015|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Anouk February 19, 2015 at 9:38 am

    Leuke blog!!!!

Comments are closed.