7 september: huisje showen

//7 september: huisje showen

Lekker rommeldagje vandaag. Ik wilde wat kastdeurtjes schilderen en Thom was gaan fietsen naar het dorpje verderop, omdat hij wat werkdingen wilde downloaden. We hebben daar een cafeetje gevonden met prima download snelheid in ruil voor een bakkie koffie.

Ik had ook al een tijdje een lijstje staat voor een foto van Thom en Bick, die van mij en Bickel hadden we al ingelijst en het werd tijd dat die van hen ook werd opgehangen. We hebben zo’n schattig klein printertje van Canon, die het waanzinnig goed doet. Zo grappig dat ik gewoon hier in de camper super goede foto’s kan afdrukken. Erg leuk dat ze nu allebei hangen.

Dat we nu allebei een eigen bureau hebben werkt heel goed. We kunnen ook allebei prima aan de ‘grote’ tafel zitten, maar dan zit je toch een beetje op elkaars lip. Deze ‘afstand’ is beter :-D. Ik ben begonnen eens een beetje door de foto’s heen te zoeken die ik de afgelopen maanden voor mijn werk heb gemaakt. Kijken welke ik er echt uit vind springen en geschikt zijn om te schilderen.

Terwijl we vanmorgen buiten zaten, Thom zat een boekje te lezen en ik was door een bakje steentjes aan het zoeken, kwam één van de camphosts plotseling naar ons toe om te vragen wat we toch voor een antenne hadden. Toen hij hoorde dat het voor het versterken van het mobiele signaal was en dat het goed werkte, wilde hij daar het fijne wel even van weten. Hij moet elke keer richting het dorp lopen, omdat hij hier op de camping geen mobiel signaal kan opvangen. Heel onhandig en hij was helemaal verbaasd om te zien dat wij met de antenne een vol 4G signaal binnenhalen.

Later in de middag kwam hij weer langs, dit keer met zijn vrouw! Terwijl hij hier binnen was had hij er niks van gezegd, maar was helemaal verbaasd geweest over onze inrichting haha! Dus hij vroeg of zijn vrouw misschien heel even mocht binnenkijken. Ik vind het natuurlijk alleen maar leuk om mensen te laten zien wat ik gedaan heb! Ze kon er maar niet over uit, het was zo grappig! Net een klein huisje zei ze herhaaldelijk en toen ik haar liet zien dat de tegels in de keuken plastic stickers zijn en het houtwerk eigenlijk behang, viel haar mond helemaal open :-D. Geinig he?! Ik ben ook best wel trots op het geheel. We hebben nu ook besloten om in Salt Lake City de vloer aan te gaan pakken. Het tapijt er grotendeels uit en vervangen voor een soort laminaat. Veel rv’ers gebruiken een merk van de Home Depot, dat is vrij dun, maar wel stevig. Ik ben benieuwd. Ik denk dat het nog een enorm verschil maakt in hoe het totaal er dan uit ziet!

IMG_1544

IMG_1546

IMG_1547

By | 2015-09-08T02:10:26+00:00 September 8th, 2015|onderweg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Anouk September 8, 2015 at 8:26 am

    wat super leuk om het eens aan iemand te laten zien:-)

Comments are closed.