De camper is helemaal opgeruimd en klaar voor de opslag! De afgelopen dagen heb ik afwisselend aan de promotie van mijn boek gewerkt en in de camper geklust. Deze camping was fantastisch, zulke aardige mensen en heel praktisch om full hookups te hebben en een wasserij om de hoek. Gisteren was ik naar de stad gereden om een PCR test te doen. Deze kliniek was het meest dichtbij, maar toen ze daar hoorden dat ik dinsdag vlieg, waren ze onzeker of de testresultaten wel op tijd zouden zijn in verband met het Labour Day weekend. Ze vertelden dat de laboratoria waarschijnlijk niet op volle kracht werken en dat ik beter een antigen test kon doen 24 uur van tevoren. Ik legde uit dat ik om 14:00 vlieg en dat zij alleen ‘s ochtends open zijn en ik dan dus niet binnen die 24 uur kan testen. Na wat overleg, besluit de arts om een uitzondering te maken en me te testen rond half twee, vlak voor ze dicht gaan en op het formulier aan te geven dat ik rond twee uur uitslag heb gekregen. Super aardig en ik ben er blij mee, want het is niet zo overzichtelijk hier waar je kunt testen. Prijzen verschillen ook enorm en het was dus een extra verrassing dat ik hier niks hoefde te betalen! En dat in Amerika, waar de medische kosten vaak de pan uit rijzen! Dus vanmiddag weer gegaan en 15 minuten later stond ik buiten met een negatief resultaat. Nu heb ik al het papierwerk compleet!

Ik rij via het tankstation (de tanks moeten helemaal vol als de truck in de opslag gaat) en de wasstraat terug naar de camping, waar ik nog een was draai en de laatste dingen doe. Mijn koffers zijn gepakt en morgenvroeg rij ik de camper naar de opslag. Zoals ik al eerder zei, moet ik dwars door de stad, maar ik heb deze weg de afgelopen dagen nu al een paar keer gedeeltelijk gereden en ook al is het wel druk, ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt. Daarna met een taxi naar het vliegveld en dan eerst naar Atlanta en daarna door naar Amsterdam. Erg veel zin om weer te gaan genieten van ons leuke appartement daar. De eerste vijf dagen volop, want ik moet in quarantaine! Daarna weer testen en dan ben ik vrij om te gaan en staan waar ik wil.

Het was het echt een super gave trip en als afsluiter wil ik graag met jullie een selectie van mijn bloemenserie delen, die ik along the way heb gefotografeerd! Dus hieronder een hele rits met flowers of Colorado (en een paar van Utah). Tot de volgende keer!

PS. Alle foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone, wat zit daar toch een geweldige camera in!