30 juli: Larrabee State Park

//30 juli: Larrabee State Park

Zo hè hè, ze zijn weer in beweging! 🙂

Enorm stuk gereden vandaag…we staan precies 1 uur verderop 😀

Geen lange rijdag dus en alle tijd om de boel weer in te pakken en onderweg de camper eens even goed schoon te maken en af te spoelen. Hij was in de opslag een beetje stoffig geworden. Toen we in april de camper klaarmaakten voor mijn ouders, die er in het voorjaar drie maanden mee getrokken hebben, hadden we hem helemaal laten waxen en wassen. Dat kun je nog steeds goed zien, de buitenkant glimt als een zonnetje. De grijze opdruk begint her en der wel een beetje los te laten, maar voor een camper van bijna 10 jaar oud, ziet ie er nog erg goed uit! Het is een goed merk en daar heb je als ze wat ouder worden toch wel veel plezier van. Alles is vrij solide en stevig gebouwd.

Hier bij Larrabee State Park, dat net onder het plaatsje Bellingham ligt, ligt ook een nieuwe zonnewering op ons te wachten. Cadeau van mijn ouders, waar ze hopelijk zelf volgend jaar ook weer wat aan hebben, want de plannen voor een nieuwe trip worden alweer gesmeed! Terwijl ik dit postje schrijf is Thom bezig het oude zonnescherm te verwijderen, best een klusje maar volgend mij gaat het goed. Als het lukt, hebben we zometeen een heel vrolijk geel met wit en grijs gestreepte zonnewering, veel gezelliger dan de grijze die we hadden! Past beter bij het interieur!

We zitten hier vlakbij de Canadese grens en zijn omringt door MTB trails. Op Camano Island viel er, behalve op de weg, niks te fietsen, dus het is wel heel leuk om de fiets weer te kunnen pakken. Larrabee State Park is in 1915 ontstaan op land gedoneerd door Charles Larrabee die een rijke industrieel ondernemer en filantroop. Het is het eerste State Park van de staat Washington.

We hebben een relatief ruime plek aan het einde van een rij pull through plaatsen en dat is wel fijn, want iedereen staat hier redelijk dicht op elkaar. Na de camper neergezet te hebben, zijn we naar een pizzeria gereden, hier zo’n 7 kilometer verderop. Prima pizza, maar wederom…die van ons thuis zijn toch écht lekkerder! 🙂 Wel erg leuk om op een info kaartje op tafel te lezen, dat ze hier hun personeel gewoon betalen en zij dus niet afhankelijk meer zijn van de fooien die de klanten geven. Er wordt automatisch 12% service tax bij de prijs opgeteld en dat maakt het ook voor de klant wel zo eenvoudig. De eigenaren kiezen er bewust voor om alleen maar met lokale en biologische producten te werken, ook al het vlees dat ze gebruiken. Ik denk dat we hier nog wel een keertje naar toe gaan!

Apart gekleurde zeepsop!

Onze nieuwe plek

Pizzaatje eten

Waar alle producten vandaan komen die ze gebruiken.

We staan hier weer vlakbij het water. Geen uitzicht dit keer, maar oh oh wat een mooie baai!!

Wat een plaatje he?

Mooi helder water met een dikke zeester! Die zie je eigenlijk niet bij Curacao.

De oude er af….

Nieuwe er op!

Gelukt! Staat vrolijk hè pap en mam! Nogmaals bedankt voor dit mooie cadeau!

By | 2017-07-31T03:19:12+00:00 July 31st, 2017|onderweg|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Anouk July 31, 2017 at 11:20 am

    Geweldige plek! En mooie camper met het nieuwe scherm.

  2. Christine Mitchell July 31, 2017 at 11:43 am

    Love the awning! How can any pizza compare to the yummy ones you make at home? Not possible.

Comments are closed.