3 oktober Gemini Bridge met de mannen

//3 oktober Gemini Bridge met de mannen

Wat is het toch leuk om met vrienden op vakantie te zijn! Vooral als je elkaar al zo lang kent en elkaar niet heel veel ziet. Nu hebben we uitgebreid de tijd om bij te kletsen, voelt heel goed. De dagen zijn heel relaxed; iedereen is rond acht uur wel een beetje wakker en dan zitten we daarna uitgebreid te ontbijten. Ik bak deze dagen bijna twee broden per dag 🙂 Peter had gisteren heerlijke American pancakes gebakken, die gingen er ook prima in! Rond een uur of elf worden de fietsspullen gepakt en dan ben je meestal wel halve dag onder de pannen met rijden, fietsen en weer terugrijden. Het weer is wel wat koeler geworden, maar we hebben nog steeds erg veel zon.

Ik zit nu heerlijk in het dorp in het zonnetje met een vanille milkshake mijn blogje te schrijven. De mannen zijn de Porcupine trail aan het fietsen, ik heb ze vanmorgen afgezet bij de trailhead. Een erg technische trail, maar misschien dat ik me er volgend jaar ook aan zal wagen, want ik word technisch steeds beter. Ik moet af en toe wel lachen hoe de heren over de trails vliegen, dan voel ik me echt een meisje haha! Ik vind het super leuk om te mountainbiken, ben ook niet heel langzaam, maar mis volgens mij het testosteron om bepaalde risico’s en snelheid om te zoeken, die voor hen geen punt zijn. Maakt mij niks uit, ik heb al lang ontdekt dat je lekker je eigen ding moet doen, anders gaat de lol er snel vanaf. Bovendien kan ik enorm genieten van de omgeving waarin je fietst :-).

Gisteren hebben we een de Gemini Bridge trail gereden. Deze hadden Thom en ik vorige week ook al gedaan, maar het is een super leuk downhill trail. Thom had ons bovenaan afgezet en dus konden we meteen omlaag waarna ik nog een keer op en neer was gereden zodat zij ‘m nog een keer konden doen. Uiteindelijk zijn Thom, Daan en Peter helemaal naar beneden gereden, terug naar het dorp en zijn Mars en ik allebei met een auto teruggegaan. Zo’n mooi fietstochtje is niet compleet zonder een lekker hamburger, dus zaten we voor de derde keer deze afgelopen weken bij The Spoke, waar ze heel lekker zijn!

Ik heb net bij een outdoor winkel 8 gallon flessen water gevuld (douchen met 5 man, dan gaat het snel met het water in de tank). Het is het slim, je kunt daar gratis gefilterd water tappen, zoveel als je wil. De man achter de kassa vertelde dat 600 gallon het record is, dat was voor een groep geologie studenten die midden in de zomer ergens in de woestijn onderzoek aan het doen waren! Eenmaal binnen, is het een snoepjeswinkel voor kampeerders en andere outdoor activiteiten dus verkopen doen ze prima 🙂 (ook aan mij trouwens haha!).

Zometeen terug naar de camping, ik vermoed dat de mannen over een uurtje ook wel terug zullen zijn. De trail eindigt bij de Colorado rivier dus ze kunnen gewoon terugfietsen naar de camping. Lekker een middagje chillen aan het water zal is ook wel lekker voor de verandering, we zijn namelijk aardig veel op stap!

Nog even een avontuurtje: gisteren wilden Peet en Daan naar bed gaan, toen Peter bij het openen van de tent een flinke zwarte spin ontdekte…ze vonden ‘m er niet gerelaxed uitzien en dus weg met dat beest. Peter werkte ‘m de tent uit met een glaasje en stukje karton en liet ‘m een stukje verder los. Het zat Daan niet lekker dat de spin nog leefde en er dus een kans was dat ie de tent weer in zou kruipen, dus die is nu ergens in spinnenhemel. Na wat gegoogle bleek het een Black Widow te zijn en was het wel een goede beslissing, die zijn namelijk best wel giftig….

img_6250

img_6238

img_6224

img_6221

img_6219

img_6215

img_6242

img_6208

img_6252

trail head Porcupine vanmorgen

img_6255

img_6257

img_6237

De vorderingen in ons huis op Curacao! Het is bijna af!

 

By | 2016-10-04T20:16:57+00:00 October 4th, 2016|onderweg|Comments Off on 3 oktober Gemini Bridge met de mannen

About the Author: